|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS9A 2.0] Osłona tarczy hamulcowej PT |
Autor |
Wiadomość |
mirek38
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CS0 Intense 2006r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2015, 11:46 [CS9A 2.0] Osłona tarczy hamulcowej PT
|
|
|
Witam
Szukam tylnej prawej osłony do tarczy hamulcowej do CS9A 2.0, moją już pofatygował czas, niżej foto.
Niestety nowa u kolegi z forum (M.M.) to 350 zł i 3 tygodnie czekania, w ASO nie pytałem, ale będzie pewno podobnie.
Na alledrogo znaleźć można do 1.6, z całą piastą w cenie (160-250 zł + wysyłka), ale niestety nie pasuje i nie bardzo chcą wysłać samą osłonę, usłyszałem że nie opłaca się rozbierać.
Znalazł może ktoś zamiennik lub zna miejsce gdzie za rozsądne pieniądze można dostać osłonę?
Wg. strony japancars nr. części: MR569384
Pozdrawiam
Krzysiek |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 05-03-2015, 19:07
|
|
|
Ta część występuje tylko z tarczą kotwiczną, masz trzy opcje:
- uda Ci się dorwać dobrą używkę
- zakup w ASO
- zakup na zagranicznych portalach (na amayama ta czesc kosztuje koło 40$ plus koszty wysyłki, celne, etc) |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
cefaloid
Forumowicz
Auto: 1.6
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 388 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 06-03-2015, 13:22
|
|
|
robertdg napisał/a: | zakup na zagranicznych portalach (na amayama ta czesc kosztuje koło 40$ plus koszty wysyłki, celne, etc) |
Za zakupy poza UE poniżej 150 euro nie płacimy cła, a jedynie VAT. Przesyłki o wartości do 45 euro mogą dodatkowo zostać zwolnione z podatku VAT (i z mojego doświadczenia zakupowego w 100% przypadków gdzie urząd celny zatrzymał moją przesyłkę były zwolnione).
A więc taka osłona przyjdzie legalnie bez cła i niemal na pewno bez VAT. |
|
|
|
 |
|
|