Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EA5A] Galant 2,5 Avance, 2003, sedan, srebrny, Łęknica
Autor Wiadomość
McCoy 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi SE 2,5V6 /99
Kraj/Country: Germany
Wysłany: 28-02-2015, 22:55   

Paweł84 napisał/a:
McCoy przybywaj , skarbnico wiedzy forum

pawcio,koleżko i specjalisto od galant.Przeczytaj uważnie i nie marnuj wiecej mojego czasu. moim celem- następnego auta po galancie jest auto, o którym ty mozesz sobie tylko pomarzyc.Galanty lubie ale podobnie jak Tomek mam juz pewną niechec do tego modelu oraz "starości" konstrukcji.Przegladasz napastliwie mobile autoscoaty i inne portale tylko po co?jak ciebie nie stac na galanta za 17 kola z teoretycznie niskim przebiegiem i stanie salonowym jak to stwierdziles.Czepiasz sie mnie ale powiedz czy ty jestes dla mnie strona w jakichkolwiek rozmowach-NIE nie jestes.Wiecej w zyciu od ciebie przezylem i samochod to dla mnie rzecz poboczna aczkolwiek lubiana i wiedze na ten temat posiadam.Motocykl ma dla mnie większą wartość.Sprzedajacy pisze,ze mozna po podaniu vinu zadzwonic do serwisu tylko,ze tam mowia po niemiecku biegle.Dla mnie taka rozmowa to nie jest problem....dla ciebie zapewne jest ale zawsze mozesz sie posilkowac google tlumacz.Nie pawelku nie pracuje na zlewozmywaku i nie zamiatam ulic.Moje zycie nie jest usłane różami.Dzieki wyzszemu wyksztalceniu oraz praktyce zawodowej zdobytej w polsce dziś pracuje w duzej niemieckiej firmie na dosc dobrym stanowisku jak na polaka.Rozejrzyj sie i zobacz gdzie zyjesz,afery tasmowe rozkradane pieniadze unijne,nieudolonosc w sprawie katastrofy smolenskiej.Czym jest jakis hanadlarz z czapli na tle nedznych emerytur ZeUSa,który zapewne ów handlarz nazwijmy to na"marżach" wybudował piekny dom ?Jestem pewien,ze jakbym przyprowadzil do polski "zdrowego"galanta i wystawil go pod swoim nikiem w dziale sprzedam,byl bys pierwszym ktory chcialby zobaczyc to auto i napewno byloby drozsze niz z w/w ogloszeniu,tylko ze ja handlarzem nie jestem i nie zarabiam na ludziach .Nie znam ciebie i mnie nie interesujesz ale jezeli chodzi o mnie to jestem czlowiekim uczciwym i to cie tak boli.Co do ogłoszenia to marzenie polaka który uciułał na swoje motoryzacyjne sny.Na moje malo fachowe oko cos prawy przód wysoko stoi oraz odcien koloru na prawym blotnku sie rozni ale czy to jest az tak wazne w kraju gdzie za wizyte u lekarza specjalisty trzeba słono zaplacic w prywtnym gabiniecie lekarskim....P.S. Dla mnie prawdziwy avance to 2.5V6+ tiptronic i pachnąca czarna skóra w tle czyli full co Japonczycy oferowali na rynek niemicki... Jeżeli moderator stwerdzi,ze moja obecnośc na forum jest szkodliwa to prosze o usuniecie mojego profilu.Pozdrawiam serdecznie....

Paweł84 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-03-2015, 00:14   

Posłuchaj no McCoy-ku
Po 1- to koleżką twoim nie jestem i nigdy nie będę,
po 2- nie masz zielonego pojęcia na co mnie stać
po 3- nie twoja rzecz po co i jakie strony przeglądam
po 4- to odnoszę wrażenie ze na tym forum mało kto może być partnerem do rozmowy z Toba, bo przecież pozjadałeś wszystkie rozumy
po 5 - super ze gadasz biegle po niemiecku kebab już pewnie sobie sam potrafisz zamówić,
po 6- fajnie ze pracujesz w dużej niemieckiej firmie,ja pracuje u siebie
po 7- nie interesują mnie afery taśmowe i czemu wraku Tu 154 nie ma jeszcze w Polsce mam ciekawsze zajęcia narzeczona i przyjaciół
po 8-ten handlarz z Czapli jest bardzo sympatycznym człowiekiem
po 9-gdzieś kiedyś czytałem na tym forum ze masz sporo Gali na Śląsku
po 10- wiesz z czego jestem bardzo dumny, żyje w Polsce i jestem u siebie !!!!
po 11-szkoda sobotniego wieczoru na Twoja beznadziejna osobę
bywaj nie choruj

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 01-03-2015, 13:49   

Albo się ładnie przeprosicie i skończycie z docineczkami i prowokacyjkami, albo nie będziecie mieli wstępu do piaskownicy - wybór należy do Was.
Mowa zarówno o "bawiących się" jak i ich "zapleczach".

McCoy 
Forumowicz

Wysłany: 01-03-2015, 20:39   

mkm nie widze problemu abys wykasowal moje konto ale z pawciem84 przepraszac sie nie zamierzam...bez przesady przyjacielu.

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 01-03-2015, 21:13   

Macie (podkreślam macie) zaprzestać Waszych wzajemnych "uprzejmości" - nie tylko w tym temacie.

Albo sie ignorujcie, albo zacznijcie dostrzegać coś więcej w swoich postach niż tylko pretekst do zaczepki.

Atropos 
Nowy Forumowicz

Auto: Renault Safrane
Wysłany: 04-03-2015, 23:19   

Wygląda na to, że w piątek jedziemy po furę. Na moje pytanie dotyczące odcienia lakieru na przednim lewym prawym błotniku, handlarz potwierdził, że błotnik i maska był malowane. Wyraził się, że wg. niego odbyło się to kilka lat temu. Pozwolę sobie podzielić się z Wami efektami wyjazdu, mam nadzieję, że sztuka będzie zdrowa i wrócimy z Galem.

[ Dodano: 07-03-2015, 12:06 ]
Kupiliśmy wóz wczoraj. Handlarz bardzo sympatyczny, zgodność z opisem aukcji w zasadzie pełna. Dwa drobne mankamenty łatwe do usunięcia. Przejechane prawie 400 km do domu bez problemów. Póki co jestem bardzo zadowolony. Jeśli u mechanika nie wyskoczy nic kosmicznego, a po oględzinach w SKP raczej nie powinno, to będę śmiało polecał Mateusza z Czapli !!!

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 08-03-2015, 09:31   

Atropos napisał/a:
Kupiliśmy wóz wczoraj. Handlarz bardzo sympatyczny, zgodność z opisem aukcji w zasadzie pełna. Dwa drobne mankamenty łatwe do usunięcia. Przejechane prawie 400 km do domu bez problemów. Póki co jestem bardzo zadowolony. Jeśli u mechanika nie wyskoczy nic kosmicznego, a po oględzinach w SKP raczej nie powinno, to będę śmiało polecał Mateusza z Czapli !!!
Gratulacje i zadowolenia z nabytku, zapraszamy http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=21
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Paweł84 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant
Wysłany: 08-03-2015, 12:46   

gratuluje :)

gawron 
Mitsumaniak
gawron

Auto: Galant 01' 2.5v6 Avance Sedan
Wysłany: 09-03-2015, 14:09   

Pewnie jechałeś na platikowych trefnych niemieckich tablicach?

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Wysłany: 09-03-2015, 16:06   

Cytat:
Pewnie jechałeś na platikowych trefnych niemieckich tablicach?

czemu od razu na plastikowych?
może na metalowych jechał :mrgreen: :mrgreen:
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

gawron 
Mitsumaniak
gawron

Auto: Galant 01' 2.5v6 Avance Sedan
Wysłany: 10-03-2015, 09:43   

Bo ja dwa galanty tam kupowałem i dwa razy na plastikach jechałem jak się potem okazało auta były wyrejestrowane za granicą i jak mnie złapała policja to było nie ciekawie:)

McCoy 
Forumowicz

Wysłany: 10-03-2015, 19:41   

gawron napisał/a:
Bo ja dwa galanty tam kupowałem i dwa razy na plastikach jechałem jak się potem okazało auta były wyrejestrowane za granicą i jak mnie złapała policja to było nie ciekawie:)

co Ty piszesz za profanacje?jak chcesz zaresjetrowac auto,które nie jest wymeldowane w niemczech?jechales na plastikowych to widoczenie czules taka potrzebe.teraz handlarzyki maja falszywe blachy blaszane,ktore wygladaja jak prawdziwe tablce celne z zachodu.auto musi byc wymeldowane abys mogl je zarejstrowac w PO-lsce.To ze jechales na platikowych to nawet sie przyznawaj bo wstyd.

BigTomala 
Mitsumaniak
MOD Black Dragon

Auto: GALANT Sport Edition EA5A V6
Wysłany: 10-03-2015, 19:46   

gawron napisał/a:
jak się potem okazało auta były wyrejestrowane za granicą

McCoy :wink:

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Wysłany: 10-03-2015, 21:04   

McCoy napisał/a:
co Ty piszesz za profanacje?jak chcesz zaresjetrowac auto,które nie jest wymeldowane w niemczech?jechales na plastikowych to widoczenie czules taka potrzebe.teraz handlarzyki maja falszywe blachy blaszane,ktore wygladaja jak prawdziwe tablce celne z zachodu.auto musi byc wymeldowane abys mogl je zarejstrowac w PO-lsce.To ze jechales na platikowych to nawet sie przyznawaj bo wstyd.

plastikowe, czy metalowe - jaka to różnica
i w jednym i drugim przypadku podrabiane, więc wstyd taki sam
najlepsze, że w naszym urzędzie trzeba tablice oddać, oddajesz podróbki, a oni biorą bez słowa
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

McCoy 
Forumowicz

Wysłany: 10-03-2015, 21:34   

Tomek napisał/a:
najlepsze, że w naszym urzędzie trzeba tablice oddać, oddajesz podróbki, a oni biorą bez słowa

nie trzeba,bo mozna wpisac ze auto przyjechalo na lawecie.

Odpowiedz do tematu