Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
żyłka hazardu ...
Autor Wiadomość
Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 13-10-2006, 22:19   żyłka hazardu ...

mam takie pytanie do Mitsumaniakow ... czy macie w sobie troszke zylki hazardu i gracie np. w PROFESJONALU albo STS-sie badz innych zakladach bukmacherskich ??
ja swego czasu obstawialem mecze , tennis , hokej itd. najwiecej wygrywalem na pilce noznej ale zyski do strat mialy sie niemal identycznie . Czasami jeszcze mnie tam ciagnie i obstawie jakies mecze ale zadko mi sie to juz zdarza :)

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-10-2006, 22:28   

polecam hokej ewentualnie z pn. ligę brazylijską (mało ludzi stawia, wysokie kursy z podpórka i praktycznie zawsze pewniaki wchodzą), lige urugwajską, turecką.

Primeradivision, premiership, bundesliga, Ital Serie A i France div.1 unikac jak ognia...

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 13-10-2006, 22:40   

Chooper napisał/a:

Primeradivision, premiership, bundesliga, Ital Serie A i France div.1 unikac jak ognia...

zgadzam sie z tym 100% wiele razy przegrywalem kupony glownie przez bundeslige i premiership

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 13-10-2006, 22:56   

tylko raz byłem o krok od dużej kasy dzieki premiership, postawiłem całą kolejkę i nie wszedł tylko jeden mecz, postawiłem na "1" a padł remis...

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 13-10-2006, 23:00   

ja w tej kolejce Eliminacji do mistrzostw Europy przegralem przez Czechy ktore zremisowaly z Irlandia PN 1:1 , a takto siadlo 10 meczy :/ no ale takie zycie

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 16-10-2006, 08:24   

a ja swego czasu (jakis rok temu) zarobiłem sporo kasy na bundeslidze. Znalazłem gdzieś w necie niezłą stronke na temat tej ligi i obstawiałem tak jak typowali szwabscy dziennikarze. I było dobrze dopóki stronki nie wyłączyli :(

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2006, 21:29   

heh skoro ja wylaczyli to moze te mecze byly ustawiane i dobrze wiedzieli co podpowiadac :) ale swoja droga to dobrze byloby z takich stron czerpac informacje i pozniej obstawiac :D

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 07-11-2006, 22:31   

Trochę kasy na tę zabawę straciłem :oops: Choć nie powiem, jeśli chodzi o hazard, to najbardziej popłynąłem na maszynach w knajpie osiedlowej - kto grał wie o co chodzi... od kilku lat nie gram i mnie nie ciągnie :wink: Najchętniej kupiłbym sobie taki automat do domu i dla przyjemności kręcił bębenkami...
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2007, 11:29   

Zagralem tydzien temu w Profesjonalu bo mowie dawno tego nie robilem ...
Wygralem 30zl :D , w tym tyg puscilem dwa kupony na eliminacje do ME w kopanej i zobaczymy co bedzie

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2007, 12:49   

A mi się w głowie zrodził taki pomysł żeby na forum zrobić małego totka, żeby coś można było wygrać ale chyba nie wolno...? ;)

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2007, 12:53   

Opisz dokladniej swoj pomysl :D

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2007, 13:49   

Typujemy liczby jak w totku, cokolwiek mecze nie wiem co tylko można. Osoba która chce typować wpłaca na konto (moje :p ) np 1zł. Ten który wygra (trafi 6 albo cokolwiek innego) wygrywa całą pule 8)

Jak nikt nie wygra to kumulacja, kumulacja itd aż w końcu użytkownik Ficu865 zniknie z forum :twisted:

To ostatnie to żart oczywiście:)

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2007, 22:00   

Hmm W sumie pomysl nawet dobry ale sa pewne minusy :
- 1zl wplata - bank weznie wieksza prowizje od tego niz kwota przelewu
- ciezko bedzie kiedykolwiek trafic 6 albo wszystkie mecze

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2007, 10:18   

Meteo napisał/a:
Hmm W sumie pomysl nawet dobry ale sa pewne minusy :
- 1zl wplata - bank weznie wieksza prowizje od tego niz kwota przelewu
- ciezko bedzie kiedykolwiek trafic 6 albo wszystkie mecze

Wiem wiem ale to tylko taki pomysł mi do głowy przyszedł jak ostatnio losowanie totka w tv oglądałem. Intertesuje mnie czy to było by zgodne z regulaminem forum? MOże hubert się wypowie :wink:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 03-06-2007, 20:37   

Teraz obstawiałem Euro i postawiłem 4zl i wygrałem 36 :mrgreen: :mrgreen:
W srode tez ide :D

Odpowiedz do tematu