|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukiwany Mitsubishi Space Star (zielony) - nr rej EZG... |
Autor |
Wiadomość |
sarrazin
Nowy Forumowicz
Auto: Alto
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-04-2015, 14:07 Poszukiwany Mitsubishi Space Star (zielony) - nr rej EZG...
|
|
|
Szanowni,
Chciałbym prosić Was o pomoc.W dniu 31 marca, około godziny 21:30, na Targówku w Warszawie, na skrzyżowaniu ulic Gorzykowskiej i Święciańskiej miał miejsce nieprzyjemny incydent. podczas lewoskrętu w ulicę Święciańską został uszkodzony mój samochód - urwane lusterko oraz uszkodzony błotnik (prawa strona). Sprawca kolizji nieudolnie próbował wyminąć mnie z prawej strony, jechał z nadmierną prędkością oraz uciekł miejsca zdarzenia. Próbowałem go dogonić jednakże warunki atmosferyczne i moja druga połówka zastopowały moje zapędy pościgowe. Sprawca najprawdopodobniej był nietrzeźwy, normalni ludzie nie robią takich rzeczy i nie jeżdzą w takich warunkach i okolicznościach tak jak ten jegomość. Sprawca jechał MITSUBISHI SPACE STAR w kolorze zielonym(coś w deseń butelki), niestety nie zapamiętałem pełnego numeru rejestracyjnego, początek był EZG więc towarzysz ze Zgierza (lub powiat zgierski). Gdyby ktoś namierzył podobne autko z takimi blachami oraz uszkodzonym lewym lusterkiem, przerysowanym lewym bokiem to proszę o info. Na całe szczęście w zdarzeniu ucierpiał tylko samochód, ale kto wie co wydarzyło się później (jeśli był nietrzeźwy). Sprawa zgłoszona na policję ale z początkiem numeru rejestracyjnego ciężko będzie im odnaleźć sprawcę - maja przejrzeć monitoring na skrzyżowaniu dalej.
Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
|
|