|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PROSBA O SPRAWDZENIE |
Autor |
Wiadomość |
grabsio
Nowy Forumowicz

Auto: galant
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
|
Wysłany: 03-04-2015, 07:34
|
|
|
Grabsio mogę go dla Ciebie sprawdzić - postaram się dzisiaj bądź jutro. Widzę, że z daleka jesteś. Jeżeli masz życzenie, aby sprawdzić go w jakimś warsztacie to dam Ci kilka namiarów na serwisy się tym zajmujące w Stargardzie:
- Auto Sieradzan - kompleksowo sprawdzają cena ok. 250 zł,
- Premio na ul. Bema ok. 200 zł (bez powłoki lakierniczej),
- Jurec Stargard-Witkowo 100 zł (przejście przez standardowy przegląd, geometria, podpięcie komputera , bez powłoki lakierniczej),
- AutoRobot - kompleksowo, ok. 200 zł.
Zawsze możesz znaleźć w internecie ich strony internetowe, zadzwonić, umówić auto na serwis i przelać im kasę na konto.
Ja ze swojej strony dzisiaj zadzwonię i umówię się na oględziny - sprawdzę dokumentację, ogólny stan auta i porobię dla Ciebie zdjęcia papierów i mankamentów auta.
W razie dodatkowych pytań bądź sugestii pisz na PM. |
|
|
|
 |
grabsio
Nowy Forumowicz

Auto: galant
|
Wysłany: 03-04-2015, 10:38
|
|
|
juz nie trzeba to mis naszego starego klubowicza i juz wszystko wiem ale dzieki za checi |
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 03-04-2015, 17:00
|
|
|
przeciez to aut ma- czy tez mialo swoj temat, to po co pytac bylych wlascicieli ? |
|
|
|
 |
|
|