Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pajero III z okolic Szczecina
Autor Wiadomość
ruks 
Forumowicz

Auto: CCCO, V98
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-03-2015, 08:49   Pajero III z okolic Szczecina

Znalazłem takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/mitsubi...-C36200264.html
Z opisu wynika że auto jest dość ciekawe z fajnym wyposażeniem i całkiem niezłą ceną. Obawy mam jednak co do podawanego przebiegu a sam fakt że mam dość daleko do Szczecina (jakieś 700 km ;-) powoduje że zastanawiam się czy się jechać na oględziny żeby się nie okazało że jadę na darmo. Nie dawno już trafił mi się przypadek że auto ze zdjęć i opisu sprzedawcy było atrakcyjne a na miejscu się okazało że cały spód do konserwacji. Może ktoś z forum kojarzy samochód albo będąc w okolicy mógłby rzucić okiem na autko? Za wszelakie uwagi na temat ogłoszenia również będę wdzięczny :)

TangoKK 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Wysłany: 15-03-2015, 11:12   

Najlepsza w opisie jest kierownica wielofunkcyjna - posiada funkcję kierowania i trąbienia :finga:

PiotrKw 
Forumowicz

Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Wysłany: 21-03-2015, 21:56   

ruks napisał/a:
że auto ze zdjęć i opisu sprzedawcy było atrakcyjne a na miejscu się okazało że cały spód do konserwacji.

To normalne w Pajero III. Moje po roku od konserwacji w ASO Mitsu , środkami o 10 letniej gwarancji , wyglądało jak Polonez z 1980 roku. To niestety jest beznadziejne w Pajero .
I dobrze, że tak wyglądało , przynajmniej widziałeś w jakim jest stanie , sprzedający nic nie ukrywał. Ja moje też tak sprzedałem i kupujący widział jak wygląda pod spodem . Gorzej kupić na świeżo zapaćkane i po pół roku się zdziwić co odpada :wink: :wink: Trzeba było brać.

pilot.fn 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero IV
Wysłany: 28-03-2015, 17:51   

Byłem oglądałem. Nie jestem wielkim znawcą Pajero. Według mnie auto jest ogólnie mówiąc w kiepskim stanie. To co znalazłem: wyciek z tylnego mostu, podwozie nadkola do konserwacji, na desce świecą się kontrolki ABS, Trakcji, oraz kontrolka silnika zapaliła sie podczas jazdy próbnej, nie działa klima, ogrzewanie na tył też nie działa, według mnie auto jest po solidnym dzwonie (prawa strona) na dachu i słupkach szpachel i jeszcze raz szpachel który już pęka. Lewy błotnik uszkodzony nie widać tego na zdjeciach w ogłoszeniu może powstało później. Jeszcze parę innych detali znalazłem co zniechęciło mnie do zakupu tego egzemplarza ale to tylko moja subiektywna opinia.

Szyszkowa 
mod Pajero
seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Wysłany: 06-04-2015, 19:17   

Jak on ma 160 tys. to ja będę wystawiał swój z zerowym przebiegiem :) Albo to wnętrze z jakiegoś innego przełożyli ;)

Nie ma naklejek na przednim pasie. Nie musi to o niczym świadczyć, ale po co miałby je ktoś zrywać? Chyba,że do malowania :)

ruks 
Forumowicz

Auto: CCCO, V98
Wysłany: 08-04-2015, 23:20   

Dzięki za opinie, utwierdziły mnie w przekonaniu że nie ma sensu jechać tak daleko oglądać ten egzemplarz.

Odpowiedz do tematu