|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0 2006 Warszawa salon |
Autor |
Wiadomość |
jupikaeej
Nowy Forumowicz
Auto: fiat scudo 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-04-2015, 04:01 Lancer 2.0 2006 Warszawa salon
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczòw! Mòj pierwszy post więc tak wypada Od pewnego czasu szukam auta, budżet najlepiej max 25-30k tylko benzyna + porządne lpg stag-hana-acr i całkowicie przypadkowo trafiłem na lancerki poprzedniej generacji. Pierwotny plan to był volvo v50 ale czemu nie iść w japońća zwłaszcza w takich cenach i opiniach. Po dodaniu brewek na lampy przednie auto nabierze nawet ciekawego wyglądu. A mam już dość odbijania się od handlarzy i sprowadzonych składanych z dwóch perełek...
Auto stoi w warszawie w salonie mitcar, najstarsza pieczątka w książce serwisowej jest z mitcar więc pewnie historia pełna w jednym miejscu. Czy jest to wersja intense po lifcie? Ta klimatyzacja jest manualna? Po vinie + google widać że Auto trochę wisi, pierwsza cena 26k na początku marca spadła do 23k teraz już 21.5. Nie za dużo jak na takie auto? Mi cena wydaje się bardzo ok. Wydaje mi się że są lekkie obtarcie pod prawą lampą. Jutro zadzwonię po więcej info i zdjęć
Http://otomoto.pl/oferta/mitsubishi-lancer-salon-polska-1-wlasciciel-ID4pahVP.html
Zdjecia dodam jutro z kompa bo na tablecie ciezko |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 30-04-2015, 07:59
|
|
|
Jak chcesz więcej zdjęc to najlepiej zdjęcia pozasalonowe w naturalnym oświetleniu, co do ceny to w tym roczniku z takim przebiegiem przy założeniu, że auto było rzetelnie serwisowane a do tego garażowe, myślę, że nie jest tak źle, wypadałoby obejrzeć auto na żywo, aby ocenić jak w rzeczywistości wygląda powłoka lakiernicza oraz spód auta
Z VIN wychodzi że auto jest z lipca 2006r., klasyfikacja SPORT/INTENSE(MPI),5FM/T LHD [SNHML6] |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 30-04-2015, 08:09
|
|
|
jupikaeej - to poliftowy (klima automatyczna). Cena to rzecz względna, wszytko zależy od stanu samochodu (też mi wygląda na pobcierany).... Przy takim przebiegu to nawet kierownica nie powinna wyglądać na powycieraną. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 30-04-2015, 08:21
|
|
|
krzychu napisał/a: | Przy takim przebiegu to nawet kierownica nie powinna wyglądać na powycieraną. | Chyba, że właściciel miał ręce jak papier ścierny, ale adekwatnie do kierownicy winna wyglądac gałka zmiany biegów |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
jupikaeej
Nowy Forumowicz
Auto: fiat scudo 1.6
|
|