Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
LANCER prawie EVO
Autor Wiadomość
LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-03-2007, 14:50   LANCER prawie EVO

Witam chciałem pokazać lancera jeszcze rodzicow, ale sa plany ze za jakies nie duze pieniadze odziedzicze go po maturze.
Narazie moge nim jezdzic i nie musze za nic płacic, ale nie jest do konca moj i nie moge z nim wszystkiego zrobic .
Mamy go juz w rodzinie od 6lat i nie sądziłem że można sie tak do auta przyzwyczaić .
dobra to teraz kilka fotek (mam nadzje że w dobrej rozdzielczosci )
ps. zdjecia sa zrobione na takiej drodze 5km od mojego domu gdzie lancer moze pokazac co potrafi (chyba nie napiszecie że go katuje?)
pozdro

Ostatnio zmieniony przez LEWY 27-03-2007, 12:38, w całości zmieniany 1 raz  

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2007, 14:55   

UUUUUU paseczek, błotko, kurz, wyboje!!!

biedny lancerek! Do tego jeszcze ten slaby 1,3 - biedaczek!

Pewnie bolą przeguby, półosie, wahacze, skrzynia, mechanizm rozrządu, łożyska......ałłłła!

LEWY 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-03-2007, 20:23   

Cytat:
UUUUUU paseczek, błotko, kurz, wyboje!!!

biedny lancerek! Do tego jeszcze ten slaby 1,3 - biedaczek!

Pewnie bolą przeguby, półosie, wahacze, skrzynia, mechanizm rozrządu, łożyska......ałłłła!

jako że każdy winny sie tłumaczy to i ja zaczne:
1. to że napisalem że lancer pokazuje na co go stac nie znaczy że latam 150km/h po zakretach i dziurach ! (choć pewnie relax to dla niego nie jest )
2.nie jezdze tam co dzien tylko raz na miesiac wiec mam nadzieje ze nie jest tak źle
3.nie ma tam dziur

NO MOŻE NAWET JAK SA TO TAKIE JAKIE BYWAJĄ NA DROGACH KRAJOWYCH

JAK COŚ ŹLE NAPISAŁEM ALBO KTOS SIE Z TYM NIE ZGADZA TO NIECH NAPISZE CO O TYM SADZI I MNIE POPRAWI.
POZDRO

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 26-03-2007, 22:13   

no dobra...
Ale oszczędzaj lancerka, z takim silnikiem jeszcze bo się zdeka męczy....

Jak tak lubisz to może SWAP ;> :P

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2007, 09:11   

Nawet raz na miesiąc dla tego słabeusza to katusze. Auto jest przeznaczone na miejskie wyjazdy po zakupy, a nie jazdę po błocie....

Najgorszy jest piach....

Oj, ja bym ci go nie sprzedał na miejscu rodziców... Miśki trzeba szanować!!

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2007, 09:25   

LEWY napisał/a:
Narazie moge nim jezdzic i nie musze za nic płacic

Zaczniesz go szanować jak będziesz musiał się do niego dokładać!!! :)

Ja z obawy przed dużym wirem w baku ostro startuje na światłach raz na miesiąc;) a krakowskim centusiem jestem od ponad roku :P

LEWY 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-03-2007, 12:44   

no coby nie bylo dzieki za odpowiedzi
jestem fanem mitsu i szanuje go,
i naprawde go nie dobijam na tej trasie jezdze poprostu szybko bo nikogo tam nie ma.
Nie mowie ze taki wyjazd jest dla niego jak sanatorum czy cos (bo na bank sie zuzywa jak kazdy inny samochod) no ale znowu nie martwcie sie maly bo maly ale jakis rozum mam i go nie zakatuje ani na tej drodze ani na zadnej innej .

pozdro

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2007, 13:08   

Nie no spox:) Dbaj o niego, pierwsze ustetrki szybko wykryte i wyeliminowane napewno przyczynią się do dłuższego jeżdżenia misia :biggrin:

kamilek 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Wysłany: 27-03-2007, 16:26   

LEWY, ale się do Ciebie przyczepili :wink:
A poważnie: masz bardzo ładne autko. Dbaj o niego, to się odpłaci długą i bezawaryjną jazdą. No i mimo, że auto nie jest jeszcze Twoje, to chyba możesz coś przy nim podłubać od czasu co czasu, co? ;)
I tak lekko poza tematem: fajnie wyszły Ci te zdjęcia. Podobają mi się szczególnie ujęcia (z góry, z dołu pod lekkim skosem itd.). Masz oko (nosa? :mrgreen: ) do zdjęć :)

Aha, i jeszcze coś:
nie katuj go tak! Piach, żwir, wilgoć, silniczek 1.3... Czy Ty wiesz, jak jego to boli? Przestań!

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :twisted: :badgrin:

Galant E33 - koniec przygody

"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst

LEWY 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-03-2007, 19:42   

ok , dzieki
przynajmniej wydaje mi sie ze nie jestem dla niego az taki bez serca , i nie traktuje go jak dresiaze golfa.
no a co do dłubaniny to fakt moge nie jest to wymiana skrzyni biegow w 17 min (ani nic z podobnych zeczy )
ale drobiazgi moge np. wymiana zarowek w desce,i kilka innych prac pokaze zdjecia na dowod tego ,ze nie jestem az takim potworem
lancer był z niemiec i tam mial jakas stlucze kupilismy calego ale ......

juz na sam koniec co by nie bylo moge powiedziec ze myje go w piatki a woskuje co dwa piatki .
ps mam nadzje ze nie wkurza Was to ze co chwila odp w swoim temacie
pozdro

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 27-03-2007, 22:17   

LEWY napisał/a:
ps mam nadzje ze nie wkurza Was to ze co chwila odp w swoim temacie

to dobrze, że się wypowiadasz o swoim miśku :P
widać przynajmniej, że ci na nim zależy ( po tym jak o nim piszesz :D )
(nie mówie tu o tej drodze ;) )

kamilek 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Wysłany: 29-03-2007, 19:01   

LEWY, czy Ty (lub Wy, jeśli było Was kilku) sam(i) malowa(-łeś/-liście) przód? Co to jest to to czerwone? Podkład?

LEWY napisał/a:
mam nadzje ze nie wkurza Was to ze co chwila odp w swoim temacie

:lol: Ty tak poważnie zapytałeś, czy żarty sobie robisz? :lol: Przecież po to zakłada się swój temat, żeby się w nim udzielać ;) . Oczywiście, że nikogo tu takie zachowanie nie wkurza. Ba, wręcz przeciwnie. Przecież od tego jest Forum ;)

Galant E33 - koniec przygody

"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst

LEWY 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-03-2007, 22:11   

Cytat:
mam nadzje ze nie wkurza Was to ze co chwila odp w swoim temacie

Ty tak poważnie zapytałeś, czy żarty sobie robisz? Przecież po to zakłada się swój temat, żeby się w nim udzielać . Oczywiście, że nikogo tu takie zachowanie nie wkurza. Ba, wręcz przeciwnie. Przecież od tego jest Forum

no szczerze to powaznie, wiem ze to nie to samo ale na jednym forum modelarskim za czeste odkopy tematow rozdawali ostrzerzenia.!

Cytat:
LEWY, czy Ty (lub Wy, jeśli było Was kilku) sam(i) malowa(-łeś/-liście) przód? Co to jest to to czerwone? Podkład?

Malowałem sam tata czuwał tylko, a to czerwone to minia ( nie wiem czy dobrze napisałem ) taka farba antykorozyjna cos jak podklad.
Chcialem żeby to wygladało wiec jak juz miejscami doszedłem do golej blachy pomalowalem ta farba i na to poszedl lakier .
pozdro

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 29-03-2007, 23:33   

chlodnice sobie pomalowales ;) hehe nie no zartuje :D fajne auto, szkoda ze tylko 1,3 i calkowity golas ( no i sedan :P ) heh jest jakis sentyment do tych aut . aha granatowy ( czy jak to w dowodzie mialem granatowa perla ) rzadzi :)

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 30-03-2007, 06:58   

Spokojnie, jak chłopak przejmie auto i zacznie wymieniać części na własny koszt to zaprzestanie takich wycieczek poza miasto :twisted:
Poza tym to widać, że autko zadbane i Misiek nie będzie miał źle.

Odpowiedz do tematu