|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant kombi 2.0GLS `98 |
Autor |
Wiadomość |
eggforever
Forumowicz EFE

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 GLS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 197 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 17-05-2015, 15:43
|
|
|
masz rację, myślałem o czym innym jednak przy naprawie blacharskiej wymiana tego nie będzie dla mnie stanowiła problemu. Większy problem to znaleźć osobę, która fachowo mi naprawi samochód przed konserwacją podwozia. |
|
|
|
 |
eggforever
Forumowicz EFE

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 GLS
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 197 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 14-07-2015, 23:55
|
|
|
Dziś mitsubishi zmienił właściciela. Szwagier go odkupił a w jego miejsce zawitała Honda Accord VII w kombi. Człowiek myśli, że kupi nowszy i problemy znikną jednak Hankę ruda też już zaatakowała a co więcej to się okaże przy użytkowaniu.
Mitsubishi na do widzenia dostał nowe wtryski gazu herkulesa, filtry fazy lotnej i ciekłej, świece denso oraz czyściutką, wypraną tapicerkę.
Dla potomnych licznik HC wskazuje dokładnie o 24815km mniej niż fabryczny analogowy.
Fotorelacja z dnia dzisiejszego
Trochę mi go szkoda, ponad 5 lat w moim posiadaniu ale póki co będę znał jego dalsze losy. Szwagier być może będzie tutaj zaglądał, temat jest mu znany. Dzięki za wszelką pomoc na forum, pozdrawiam i do zobaczenia na drodze. |
|
|
|
 |
cybuch
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant GLS '98
|
Wysłany: 28-07-2015, 00:00
|
|
|
Witam wszystkich
To mój pierwszy post na forum, a ja jestem szczęśliwym nabywcą tytułowego gala. Jest to mój pierwszy samochód i to na nim będę się uczył jak obchodzić się z nim jak i kolejnymi nabytkami. Nie da się ukryć, że jestem w temacie kompletnie zielony. Póki co zrobiłem nim ok 1200 km, dostał nowe tablice, sprawdziłem wszystkie płyny i razem z ojcem poszperaliśmy trochę przy wycieraczkach, bo są nieco zgnite i skrzypiały niemiłosiernie. Po szybkiej kuracji wd-40 problem zniknął, a przynajmniej tymczasowo |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 28-07-2015, 19:24
|