|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Soundbar dla córy ! Warto ? |
Autor |
Wiadomość |
Mjuszor
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer X 1.6 2011
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-05-2015, 14:31 Soundbar dla córy ! Warto ?
|
|
|
Chcę kupić cośdla mojej córy do pokoju, żeby mogła sobie słuchać muzyczki i pograć w playke, a może nawet żeby komputer podłączyć. Ogólnie żeby nie leciał ten gówniany dźwięk z głośniczków wbudowanych w laptopy, telewizorki inne takie. Co sądzicie o pomyśle SOUNDBAR ? Ma ktoś takie ustrojstwo ? Niech się dziecko przyzwyczaja do lepszego dźwięku niż pierdziawki w laptopoie i telefonie ;] |
_________________ PB+LPG Vialle, to nie wiocha tylko postęp... |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
|
Wysłany: 19-05-2015, 23:43
|
|
|
Miałem okazję słuchać jak to potrafi grać.Niestety nie pamiętam jakiej firmy był ten sprzęt.W każdym bądź razie,grało to ładnie.To tyle Ale ja bym tego nie kupił.Zero głębi.Piękny czysty dźwięk,ale taki plastykowy Do konsoli ok.do oglądania meczy ok. do słuchania muzyki,nie za bardzo.
Ale to moje odczucia.Może komuś się to spodoba |
|
 |
Mjuszor
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer X 1.6 2011
|
Wysłany: 20-05-2015, 11:43
|
|
|
No właśnie wiem... ale chciałem coś kompaktowego- taki pierwszy krok w stronęporządnego soundu, a żeby nie zagracał pokoju, dyskretnie sobie stał i był uniwersalny ( można przez bt muze puścić itp... )
Sam nie wiem... może wieża ?
[ Dodano: 22-05-2015, 18:39 ]
Kupiłem- ONKYO LS T10. Kumpel miał u siebie w domu to zbadałem sytuację , faktycznie muzyka na tym brzmi średnio choćna potrzeby małej będzie git. Nie ma co wymagaćod urządzenia ze zintegrowanymi głośnikami. Gra to szeroko jak na taki paseczek.
Przyznam że uniwersalne jak cholera, aż mi się zamarzyło jakieś fajne radyjko do samochodu... |
_________________ PB+LPG Vialle, to nie wiocha tylko postęp... |
|
|
|
 |
|
|