|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5, 2003r, sedan, manual, srebrny, Mętkó |
Autor |
Wiadomość |
grzesiek_m
Nowy Forumowicz
Auto: Galant EA2A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-05-2015, 14:25 [EAx 97-04] Galant 2.5, 2003r, sedan, manual, srebrny, Mętkó
|
|
|
Witam,
co forumowicze sądzą o tym ogłoszeniu?
http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6y5wUl.html

Cytat: | Dane techniczne
Oferta od Firmy
Kategoria Osobowe
Marka Mitsubishi
Model Galant
Wersja VIII (1996-2006)
Rok produkcji 2003
Przebieg 133 162 km
Rodzaj paliwa Benzyna
Pojemność skokowa 2 500 cm3
Moc 161 KM
Skrzynia biegów Manualna
Napęd Na przednie koła
Typ Sedan
Liczba drzwi 4
Kolor Srebrny
Metalik Tak
Perłowy Tak
Kraj pochodzenia Austria
Pierwszy właściciel Tak
Bezwypadkowy Tak
Wyposażenie
ABS
Elektryczne lusterka
Immobilizer
Podgrzewana tylna szyba
Przednie poduszki powietrzne
Tempomat
CD
Elektryczne szyby przednie
Klimatyzacja
Podgrzewane lusterka boczne
Radio
Wspomaganie kierownicy
Centralny zamek
Elektryczne szyby tylne
Kontrola trakcji (ASR)
Poduszka powietrzna pasażera
Światła przeciwmgielne
Opis pojazdu
Sprzedam bardzo ładnego Mitsubishi Galant 2.5 V6 sprowadzonego od pierwszego właściciela ! Auto w idealnym stanie technicznym auto bardzo dobrze sie prowadzi. Wnętrze samochodu bardzo czyste i zadbane. Auto w 100% bezwypadkowe i w 100% z oryginalnym przebiegiem. Zero oznak korozji. Silnik w idealnym stanie. Auto bardzo bogato wyposażone
-El. szyby 4x
-El. lusterka
-Elektrycznie składane lusterka
-Tempomat
-Klimatyzacja - klimatronic
-Światła przeciwmgłowe
Centralny zamek z pilota
-Immobiliser
-Poduszki powietrzne
- ABS ASR ESP
-Oryginalne alufelgi 15"
-Radio CD
Możliwość powrotu samochodem na kołach. |
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 23-06-2015, 21:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 29-05-2015, 18:17
|
|
|
Wystawiony już od jakiegoś czasu, początkowo cena jeżeli się nie myle oscylowała w okolicy 13tyś zł, na zdjęciach nie widac nic niepokojącego |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
shrek_x_
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi galant
|
Wysłany: 29-05-2015, 18:48
|
|
|
byłem oglądałem i odjechałem , nadkola zrobione na sztukę, gośc w ogóle zaprzeczał ze cos było robione ,później zmienił zdanie jak mu pokazałem kilka punktów powyżej 360 minkronów na mierniku przyznał ze były robione w Austrii bo auto nie dostało TIV , w silniku słychać cykające zawory 2 lub 3 , skrzynia 3 bieg ciężko wchodzi , po mocnym przegonieniu auta słychać synchronizatory i jakies delikatne drżenie w skrzyni , gość oczywiście okazal się handlarzem a nie osoba prywatną , nie pozwolił sciągnąć tapicerki w bagażniku a jak wiadomo w galancie poza rdzewiejącymi nadkolami ,to rdzewieją też kielichy tył i przód w jak najgorszym miejscu do diagnozy bo od środka czego nie widać nawet w kanale, a swoja droga zjechać z ceny 4 tysie to auto albo kogos parzy albo coś się w nim kończy i nie wierz ze rozrząd był wymieniany obudowa cała zakurzona jest albo była ,bynajmniej ja nie widziałem żeby ktoś ją zdejmował , a swoją droga jakiś Austryjak filantrop musiał to sprzedawać skoro kupił reperaturki , dał zarobić blacharzowi ,lakiernikowi zrobił przegląd i ubezpieczenie i oddał za pół darmo Polakowi , cudów nie ma Mobile.de prawdę mówi jakie sa ceny naprawdę zadbanych egzempalrzy a ceny polskich handlarzy biorących prawie nówki ale z tureckich manfaktur |
Ostatnio zmieniony przez shrek_x_ 29-05-2015, 19:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 29-05-2015, 18:54
|
|
|
Napisz co wg Ciebie było na nie w temacie tego auta. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
grzesiek_m
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 29-05-2015, 18:57
|
|
|
shrek_x_ napisał/a: | byłem oglądałem i odjechałem , |
coś więcej? "wyszykowany" do sprzedaży i tylko na zdjęciach ładnie wygląda? |
|
 |
shrek_x_
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi galant
|
Wysłany: 29-05-2015, 19:06
|
|
|
grzesiek_m napisał/a: | shrek_x_ napisał/a: | byłem oglądałem i odjechałem , |
dokładnie auto wypicowane typowo na sprzedaż , na moja prośbę przyleciał z jakims lapkiem ale nie mógł za chiny się połączyć z autem , sam miałem chrapkę na to autko , ale odpuściłem nie mam zamiaru jeździć z banią oleju i myśleć kiedy skrzynia klęknie , nie wiem jak z zegarami , w tych po 2000 roku bo większość ma hc a ten ma jak w starszym galancie w te 150 000 tys też nie wierz , zapomniałem że trzeba jeszcze doliczyć opłaty około 2000 na gotowo , tak ze ja po ostatnich przejściach ze skrzynią uważam na to co kupuję , co do kielichów w moim 1 galancie serii VIII rocznik 1998 to wyglądały jak nienaruszone nówki a po kilkunastu miesiącach ruda strasznie zaatakowała tak ze jak było widać w komorze silnika to już prawie dziury się robiły |
|
|
|
 |
grzesiek_m
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 29-05-2015, 21:13
|
|
|
shrek_x_ napisał/a: | grzesiek_m napisał/a: | shrek_x_ napisał/a: | byłem oglądałem i odjechałem , |
dokładnie auto wypicowane typowo na sprzedaż , na moja prośbę przyleciał z jakims lapkiem ale nie mógł za chiny się połączyć z autem , sam miałem chrapkę na to autko , ale odpuściłem nie mam zamiaru jeździć z banią oleju i myśleć kiedy skrzynia klęknie , nie wiem jak z zegarami , w tych po 2000 roku bo większość ma hc a ten ma jak w starszym galancie w te 150 000 tys też nie wierz , zapomniałem że trzeba jeszcze doliczyć opłaty około 2000 na gotowo , tak ze ja po ostatnich przejściach ze skrzynią uważam na to co kupuję , co do kielichów w moim 1 galancie serii VIII rocznik 1998 to wyglądały jak nienaruszone nówki a po kilkunastu miesiącach ruda strasznie zaatakowała tak ze jak było widać w komorze silnika to już prawie dziury się robiły |
szkoda.
a więc szukam dalej sukcesora dla mojego steranego EA2A... |
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 29-05-2015, 21:24
|
|
|
shrek_x_ napisał/a: | nie wiem jak z zegarami , w tych po 2000 roku bo większość ma hc a ten ma jak w starszym galancie | Jak to, przecież na zdjęciach widać, że ma HC. Poza tym uważajcie na auta z Austrii, najczęściej auta są dojeżdżane do końca i jak nie przechodzą przeglądu z jakiegoś powodu to są sprzedawane. Taka ich mentalność. |
|
|
|
 |
|
|