Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Solidny komis w lubuskim?
Autor Wiadomość
RaVciO 
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-02-2015, 15:47   Solidny komis w lubuskim?

Witam.
Czy macie doświadczenia z komisami w lubuskim i jesteście w stanie jakiś polecić?
Miałem do czynienia z kilkoma komisami w okolicach Międzyrzecza kilka lat temu i żaden nie zrobił na mnie dobrego wrażenia.

Osobiście nigdy auta z komisu nie kupiłem - zawsze miałem takie szczęście, że auto kupowałem od rodziny, ale historie o oszustwach popełnianych przez komisy mieszają w głowie...

Podstawowe rzeczy jakich trzeba się wystrzegać takie jak: zaniżona kwota na fakturze, umowa w której nie widnieje komis, tylko "niemiec" itd.

Ktoś polecił mojemu ojcu komis RADEX w Świebodzinie, czy ktoś zna ten komis i może powiedzieć, czy warto sobie nim zawracać głowę?

Może jakiś inny komis w promieniu 100km od Zielonej Góry warto odwiedzić?
Szukamy Suzuki Grand Vitara 2003-2005.

mirex94 
Mitsumaniak

Auto: Złoty Galant
Wysłany: 28-02-2015, 21:36   

Ja ci mogę jeden odradzić a konkretnie po drodze do Black Red White, Mediaexpert w zg jadąc od strony centrum chwile wcześniej mijasz po prawej stronie jeden komis. Kiedyś tam byłem patrzyłem ogólnie bardzo nieprzyjemny typ. Zaciekawiło mnie również to, że miał zwykłe autka typu Opel Volkswagen itd. i jednego 2 drzwiowego jaguara który ceną 5 krotnie odbiegał od reszty. Więc nie był bym pewien czy do końca z legalnego źródła ma auta.

Ps. Zamieniasz Mitsu?

Mitsu Galant 97' 2.0 "Żółtek"

RaVciO 
Mitsumaniak

Wysłany: 28-02-2015, 22:32   

Nie zmieniam mitsu, ojciec szuka terenówki :-)

Odnośnie tego komisu, o którym piszesz, to kiedyś oglądałem tam 3 focusy - to mi wystarczy, żeby ten komis omijać :-)

mirex94 
Mitsumaniak

Auto: Złoty Galant
Wysłany: 01-03-2015, 09:48   

własnie ;) jezeli możesz szukaj od prywatnej osoby

Mitsu Galant 97' 2.0 "Żółtek"

wicek 
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 98'
Wysłany: 01-03-2015, 16:46   

RaVciO napisał/a:
RADEX w Świebodzinie

Siemka Rafcio, od 2 osób słyszałem ze komis ok, ale nic więcej nie wiem. Niestety nie mam co polecić od siebie.

Dowiedziałem się, że jeżeli oni sprowadzają auta to są one warte uwagi.

RaVciO 
Mitsumaniak

Wysłany: 05-06-2015, 10:10   

Ostatnio Ojciec kupił samochód w Świebodzinie - komis Euro Cars.
Nie wiem jak inne auta, które są tam sprzedawane, ale przy tym nie było do czego się doczepić, aby choć trochę cenę zbić.
Komis nie duży około 10 aut.
Komis na ul. Łęgowskiej za cmentarzem obok stacji diagnostycznej - niegdyś salon FSO.

Byłem także w Brzeziach koło Sulechowa, było tam kilka egzemplarzy, które nas interesowały, ale w porównaniu do tego ze Świebodzina to były "szroty"

Odpowiedz do tematu