|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Jak otworzyć kokpit w celu wymiany żarówek po |
Autor |
Wiadomość |
artury2000
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9 DID Comfort 2003r
|
Wysłany: 22-06-2015, 09:19 [Cari 1.9DI-D] Jak otworzyć kokpit w celu wymiany żarówek po
|
|
|
Witam,
wymieniłem żarówki w części z licznikami prędkościomierza i obrotów silnika, nie było to skomplikowane, nawet banalnie proste, natomiast nie wiem jak się dobrać do podświetlenia kompa z RDS. Dołączam fortę z moją Cari czy ktoś coś w temacie próbował??? szukałem na forum ale zdjęcia są od innych wersji - Jakie są tam żarówki i ile - dzięki z góry.
dołączam foto:
http://obrazki.elektroda...._1434956700.jpg
Powód wymiany żarówek to, że bardzo słabo świecą, po wyjęciu z pod liczników świeciły się ale do połowy miały czarny osad, zapewne to samo jest również i z tymi z kokpitu.
pozdrawiam |
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 22-06-2015, 09:55
|
|
|
Tu jest to opisane na 6 stronie ale niestety fotki wygasły http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=75 ale może pomoże chociaż sam opis. Do opisu dodam, że jeden wkręt jest też pod popielniczką i aby go wykręcić trzeba wysunąć popielniczkę do tyłu samochodu, trzyma ją jeden zatrzask od jej górnej części. |
|
|
|
 |
artury2000
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1,9 DID Comfort 2003r
|
Wysłany: 24-06-2015, 10:22
|
|
|