|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] pompa paliwa czy trzeba wymienic ? |
Autor |
Wiadomość |
sponsor [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2007, 23:35 [CA1A 1.3] pompa paliwa czy trzeba wymienic ?
|
|
|
Witam od paru miesiecy mam ten sam problem nie wiem co jest chodzi o to ze samochod jedzie normalnie obroty sa normalne i po 50 km samochod przerwya jak by sie dusil pare razy nawet zgasł ale odpala za kazdym razem tylko ze jak juz sie zacznie mulic to sie muli przerywa. Zaówarzylem ze jak sie przejedzie te 50 km to w samochodzi słychac nierówne chodzenie jakiegos urządzenie gdzies pod spodem dotykam baku a on mi wibryje w rytm tego nierównego chodzenie podczas gdy silnik pracuje równomiernie. Mozliwe by to bylo ze pompa sie popsuła albo co ? jak tak to powiedzcie mi gdzie ta pompa jest i jak sie do niej dostac bo kompletnie nie mam pojecia z góry dziekuje !!! |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 19-10-2007, 01:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gabek_82 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2007, 23:44
|
|
|
a skad wiesz ze to pompa?? moze wczesniej warto by bylo sprawdzic filtr paliwa ?? |
|
|
|
 |
sponsor [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2007, 23:50
|
|
|
filtr paliwa tydz temu wymieniłem a wczesniej jeszcze mi ryrka odpowietrzająca przerdzewiala i mozliwe ze opiłki jakies sie tam napchały a rzecierz kazda pompa ma tez swoj filtr mnie dokładny ale ma |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 29-03-2007, 00:25
|
|
|
mam podobny kłopot ,alen w starszym miśku....więc zacznę od:
1.filtr
2.czyszczenie baku tzn spuszczenie paliwa do zera
3.pompa
wydaje się że ta trzecia część najbardziej prawdopodobna ,ale lepiej zacząć od mniej pracochłonnych i kosztownych podejrzeń
dziwne jest to że szarpie przerywa ,zgaszęsilnik i zapala git....przejedzie co swoje i powtarza się sytuacja..ja tak zacznę naprawę ...pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|