|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak kierunkowskazów, awaryjne są |
Autor |
Wiadomość |
marekis
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.6 2002 r. benz
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2015, 20:34 brak kierunkowskazów, awaryjne są
|
|
|
panowie mam problem, na skrzyżowaniu padły mi zupełnie nagle i bez powodu kierunkowskazy, żeby nie było za łatwo, awaryjne działają... kierunki po włączeniu zero reakcji, co to się mogło stać? sprawdziłem pobieżnie bezpieczniki pod kierownicą, wszystkie są sprawne
carisma 1.6 B, 2002r. po lifcie |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 24-06-2015, 21:26
|
|
|
Sprawdź przełacznik kierunkowskazów |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
marekis
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.6 2002 r. benz
|
Wysłany: 24-06-2015, 21:43
|
|
|
przeszukałem fora od innych samochodów, i często pojawiała się informacja, że przyczyną może być włącznik od awaryjnych, ponoć to on jakoś przekazuje 'sygnał' do kierunków, i u mnie to jest chyba właśnie ta przyczyna, wcześniej przycisk ten miałem zapadnięty, próbowałem go wczoraj jakoś reanimować, ale bezskutecznie, później wszystko działało, a dzisiaj ni stąd ni zowąd, przewaliłem go jeszcze raz i kierunki zaczęły działać, włącznik chyba jednak nadaje się do wymiany. |
|
|
|
 |
|
|