|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tylne zawieszenie Diamante |
Autor |
Wiadomość |
elwu
Nowy Forumowicz
Auto: dimante vrx 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-06-2015, 21:55 Tylne zawieszenie Diamante
|
|
|
Witam wszystkich jeszcze raz bo jestem tu pierwszy raz ale ładnie.
Piszę z gorącą prośbą o pomoc. Jestem posiadaczem Diamante vrx 2002 z 3.5 l silnikiem na automacie. Problem mój jest taki że wykoślawiło mi się tylne zawieszenie.Skręcając nawet przy 10/h tył wściekle piszczy i widać że koła są ustawione pod złym kontem. Jakiś czas temu udałem się do stacji diagnostycznej, gdzie stwierdzono luzy na gumach. Zacząłem myśleć o skompletowaniu części ale okazało się że tulei gumowych nie ma osobno,są w całości z drążkami co podnosi drastycznie cenę. Ostatnio pojechałem na badania techniczne i diagnosta stwierdził że tył nie ma żadnych luzów. Złapałem karpia. Szukam pomysłu jak mogę na 100 % się upewnić jakie elementy trzeba wymienić bo to wiąże się z kaisorką niestety . Z góry dziękuję za pomoc , sugestie i podpowiedzi. A może ktoś jest z vrx-em. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|