|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przelew pieniędzy UK-PL |
Autor |
Wiadomość |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-06-2015, 23:57
|
|
|
Poszukaj oddziału LCC takie zielone logo, (http://www.smallworldfs.com/lcc/gbr/en-gb) idziesz zakładasz konto tzn. swoje dane i dane odbiorcy najlepiej na rachunek w banku,(dostaniesz swój nr klienta) zostawiasz kasę + 3 funty opłata (tyle ja płaciłem ze dwa lata temu) i za dwa trzy dni kasa w PL na koncie. Drugi raz jak idziesz podajesz już tylko nr klienta i ewentualnie nowe dane jeśli chcesz komuś innemu przelać.
Brat mi przelewał jeszcze przez jakieś Azimo przez internet, ale nie wiem jak to się robi. A LCC odwiedzałem już kilka razy. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
|
Wysłany: 30-06-2015, 13:48
|
|
|
kaczka81s napisał/a: | za dwa trzy dni kasa w PL na koncie |
Teraz kasę masz na następny dzień roboczy.W sobotę i w niedzielę przelewy nie idą. |
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
|
Wysłany: 04-07-2015, 15:25
|
|
|
jacek11 napisał/a: | Teraz kasę masz na następny dzień roboczy |
Być może, ja już z 1,5 roku pracuje w Niemczech i nie korzystam już z tych usług.
igorek napisał/a: | pierwszy przelew jest darmowy. Każdy kolejny zależy od ilości przesyłanej gotówki |
w LCC zawsze było 3 Funty niezależnie ile kasy.
igorek napisał/a: | Mają też dobry kurs wymiany waluty ze złotówek na funty |
w LCC też mieli dobry kurs zawsze, niedużo mniejszy niż średni w NBP. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
|