|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.0 Avance Końskie 2001 |
Autor |
Wiadomość |
MrBlee
Nowy Forumowicz
Auto: Vento
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2015, 23:06 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.0 Avance Końskie 2001
|
|
|
Oferta od Osoby prywatnej
Marka Mitsubishi
Model Galant
Rok produkcji 2001
Poj. silnika 2 000 cm3
Paliwo LPG
Moc silnika 136 KM
Przebieg 192 394 km
Typ nadwozia Sedan
Kolor Czarny
Stan techniczny Nieuszkodzony
Skrzynia biegów Manualna
Witam serdecznie mam na sprzedanie świeżo sprowadzonego Galanta. Samochód został sprowadzony z Niemiec jest już opłacony i przygotowany do rejestracji. Samochód jest już po ostatnim lifcie posiada zegary High Contrast, skórzaną kierownice, lampy, zderzaki itd, wnętrze samochodu jest ciemno szare. Stan ogólny uważam za bardzo dobry, pod względem mechanicznym samochód chodzi na benzynie jak i na gazie w sumie tak samo, gaz jest sekwencyjny. Silnik nie był myty, tak jak był sprowadzony tak jest teraz. Technicznie na zawieszeniu nic nie stuka, nie puka prowadzi się bardzo dobrze. W środku nie poniszczony, nie poprzecierany cała elektryka w samochodzie sprawna. Optycznie zwraca na siebie uwagę, jest na 17'sto calowych alufelgach, nie skorodowany, wysoko i ładnie się prezentuje, podwozie jak na te lata również zdrowe. Samochód można obejrzeć w miejscowości Końskie 45km od Kielc. W celu dalszych informacji zapraszam pod nr. telefonu.
Wyposażenie:
-Klimatronic
-4x El. Szyby
-El. Lusterka
-El. Składanie lusterek
-Wspomaganie kierownicy
-Centralny zamek z pilota
-Alufelgi 17'cali
-Hak
-Gaz sekwencyjny
-Zegary High Contrast
-Zderzaki i lampy poliftowe
-Radio CD
-Poduszki powietrzne
-Tylne czujniki parkowania
Witam kolegów.
Jest to mój pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni temat na tym forum. Od jakiegoś czasu rozczytuję się na temat Galantów i zachwycam się ich wyglądem, a że nadszedł czas wymiany auta to wybór był oczywisty. Problem polega na tym, że znalezienie odpowiedniego egzemplarza jest bardzo trudne. Chciałem więc was poprosić o pomoc. Na co dokładnie zwracać uwagę przy zakupie. Jakie są najczęstsze i kosztowne problemy w tych autach?
Link do ogłoszenia |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 08-07-2015, 08:11
|
|
|
W komorze silnika jakoś tak nieperfekcyjnie obtarty kurz a na śrubkach od reflektorów, mocowań chłodnicy, etc zaczarniało - ciekawe czy to efekt konserwacji, w zbiorniczku wyrównawczym chyba pustka, komora bagażnika zmęczona życiem i niekompletna, Gałka zmiany biegów raczej nie od tego auta - nie kojarze aby taki wzór był w katalogu dodatków akcesoryjnych. Wypadałoby obejrzeć na żywo i sprawdzić w jakim stanie blacharskiem jest auto, jest to typowa wersja Elegance ze standardowymi zderzakami, lampami. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|