|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
E 15 automat |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 22-03-2007, 22:19
|
|
|
odkręć maskę, wnieś do domu żeby nikt nie widział, połóż na szybę, naciśnij przycisk... znieś po schodach, przykręć, odkręć, spasuj, przykręć jeszcze raz... |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 22-03-2007, 22:32
|
|
|
Hehe, dobre Tylko jest jeden problem...skaner to własność mojego kolegi . Heh, już widzę ten entuzjazm na jego twarzy, gdy mu zaproponuję skanowanie maski Po prostu będzie skakał z radości
Tomusn, a powiedz Ty mi: nie prościej byłoby zrobić zdjęcie tej naklejki? |
_________________ Długa historia jeszcze nie mojego Galanta - 100% gotowy, teraz jak nowy
Galant E33 - koniec przygody
"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst |
|
|
|
 |
kwazar1
Forumowicz
Auto: Galant E16A 2.4 A/T '87
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sty 2007 Posty: 150 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 23-03-2007, 21:52
|
|
|
Maaacias a w Twoim Galancie nie ma tej naklejki pod maską? |
_________________ Szukam dokładki zderzaka oraz oryginalnych chlapaczy do Galanta E16A.
 |
|
|
|
 |
maaacias [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2007, 22:11
|
|
|
dzisiaj bylem zmniejszyc obroty do 900 na rozgrzanym silniku i juz lepiej ale to nie jest to co by mnie do konca satysfakcjonowalo jeszcze szarpie przy wlaczaniu biegu a co do naklejki pod maska to jutro zobacze bo nie wiem czy mam? |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 25-03-2007, 22:03
|
|
|
olej to szarpanie, jak jest niewielkie...
w końcu robisz to tylko raz na początku jazdy, może tak ma być? jak ci się nie podoba, to jedź do warsztatu ASB i tam za około 3kpln powiedzą Ci co tam się dzieje i czemu szarpie.
aha i poczytaj na www.automat.pl czy ten majster coś pisze o szarpaniu
edit: poczytałem i Olczak pisze, że ma nie szarpać, powiem wam za kilka tygodni czy szarpie jak zmienię olej |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
maaacias [Usunięty]
|
Wysłany: 30-03-2007, 01:05
|
|