|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trzecie światło stopu ? |
Autor |
Wiadomość |
Marek Kozłowski [Usunięty]
|
Wysłany: 31-03-2007, 12:48 Trzecie światło stopu ?
|
|
|
Witam. Mam od września ubiegłego roku gala z 93 roku taki jak w opisie. Mam spojler na tylnej klapie, a w nim coś co może być trzecim światłem stopu.A może to tylko odblask? Od kiedy kupiłem gala to nie świeci. Wkręty mocujące są w takim sobie stanie i nie chciałbym się niepotrzebnie z nimi gimnastykować. Jeśli ktoś mi podpowie to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich zakręconych. |
|
|
|
 |
Artoos [Usunięty]
|
Wysłany: 31-03-2007, 13:09
|
|
|
Looknij w bagażniku. Nie wiem, czy w tym modelu jest tam tapicerka, jeśli nie, to będziesz widział, czy idą tam jakieś kable, jeśli jest, to są napewno klapki do wymiany żarówek (chyba cofania i przeciwmgłowe) może przez nie coś widać. Trzecia sprawa (nie wiem czy jest tam rozwiązanie stykowe, czy kable) jakieś zasilanie musi tam iść, więc jeśli oprócz styków idą jakieś kable, to są tam lampki, lub jeśli kable "wracają" do lampy (obojętnie lewej czy prawej) to też jest tam lampka. Poza tym jeśli jest tam żarówka lub jakieś ledy, to napewno da się to otworzyć bez demontażu w celu ich wymiany. |
|
|
|
 |
|
|