|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Głośniki w tylnej klapie w kombi ?? |
Autor |
Wiadomość |
SnowDevil
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 Kombi Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Lis 2005 Posty: 459 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 09-09-2009, 17:35
|
|
|
Siemanko
Ja w Lancerze Kombi mam z przodu zestaw FOCAL A1 165 mm LINK ktore od 3 lat juz spisuja sie rewelacyjnie. Z tylu nie wrzucal bym nic w klape bo to wiecej zachodu niz efektu. Ja myslalem zeby zamiast rolety zrobic sobie sztywna custom polke z MDFu i w nia wpakowac 2 glosniki ale jakos nie moge sie zebrac do tego (oczywiscie dac ladne wklesle logo Mitsubishi). W bagaznik wpakowalem wzmacniacz JBL Decade 100 Watt mocy i glosnik SUB firmy DLS KLIK do ktorego zrobilem wlasna skrzynie dostosowana pojemnoscia pod parametry glosnika. EFEKT? rewelacja juz przy prostym radiu pioneera, niebawem dorzuce jeszcze glosniki w tylne drzwi a przednie wzmocnie dodatkowo kolejnym wzmacniaczem. Dzwiek jest prze-czysty, mocny i nie lupie na zewnatrz tak jak wiekszosc moich sasiadow co po 800 watt wsadzaja do aut bez wygluszenia.
polecam taki set-up, bo pomysl w pakowanie glosnikow w klape to raczej nieporozumienie. mocny przod + sub w bagazniku i naglosnienie jest swietne |
_________________ Mitsu SnowDevil
- Galant 2.5 V6 Avance Kombi 2001 r (od 05.2011)
- Lancer Wagon 1.6 16V 113 KM 1994 (od 2005r - 19.09.2011) - sprzedany
po lewej - 2005 rok, po prawej - 2011
 |
|
|
|
 |
koudlaty
Nowy Forumowicz koudlaty
Auto: Lancer gli kombi 95
|
Wysłany: 26-06-2015, 01:31 Lancer gli kombi 95
|
|
|
Witam wszystkich miłośników i zapaleńców !
Od niedawna jestem posiadaczem nie co zdezelowanego ale jakże mocnego Lancera z 1995 r 16.
Nigdzie nie mogę znaleźć części ani karoserii ani mechanicznych. Wlozylem już w niego trochę kasy ale teraz chce wymienić audio co radzicie ?
[ Dodano: 26-06-2015, 06:21 ]
Dzięki!
Też myślałem żeby w miejsce łączenia rolety z siedzeniami wstawić dwa głośniki, muszę nad tym po pracować a możesz mi jeszcze pod powiedzieć gdzie szukać plastikowych na progi?
Nic nie mogę znaleźć . |
_________________ koudlaty |
|
|
|
 |
archi_voo
Mitsumaniak electropope

Auto: CB4W 1996, CB4W 2000
|
Wysłany: 15-08-2015, 23:35
|
|
|
Wybaczcie, ale po co ładować głośniki z tyłu? W CB4W jest miejsce na 3-drożny system 16,5cmm + 10cm + tw w słupkach lub tapicerce drzwi. Scena dzięki temu jest super. Do tego nieduży subik i zadowoli każdego. Oczywiście wszystko na wzmacniaczu. Jak ktoś ma chęci i więcej $ to zasili midbasy osobnym kanałem, a mid+tw osobnym. |
_________________  |
|
|
|
 |
|
|