|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] łożyska przód |
Autor |
Wiadomość |
adrianoss24
Forumowicz
Auto: Pajero II 3.0 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 36 Skąd: Szprotawa
|
Wysłany: 09-08-2015, 13:41 [3.0 V6] łożyska przód
|
|
|
Wymieniał ktoś łożyska w przednich kołach? Moje strasznie chuczą podczas jazdy, jeszcze gorzej jest gdy na sprzęgiełkach załączę 4x4 i kręcą się pół ośki. Ile łożysk jest tam w jednym przednim kole? Z tego co pamiętam, to 2 stożkowe i 1 od półośki. Mógłby ktoś mi podać wymiary tych łożysk, lub oznaczenia lub link gdzie kupię komplet na lewe oraz prawe przednie koła? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 09-08-2015, 21:02
|
|
|
to mogą był łożyska igiełkowe, te co podpierają przegub. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
jaculo
Forumowicz
Auto: Pajero II
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 70 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-08-2015, 08:37
|
|
|
Witaj
ja w swoim 2,5 tdi 92rocznik robiłem obie strony, sa tam trzy łożyska (jedno z nich to igiełkowe) i uszczelniacz, podaje link gdzie kupiłem więc najpierw tam zadzwoń i powiedz o co chodzi, a napewno będziesz miał komplet. Byłem najpierw w innych sklepach ale nie wiedzieli wogóle nic o tym igiełkowym....
http://e-pajero.pl/224-lo...search_priceto= |
_________________ jaculo
 |
|
|
|
 |
adrianoss24
Forumowicz
Auto: Pajero II 3.0 V6
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 36 Skąd: Szprotawa
|
Wysłany: 23-08-2015, 20:54
|
|
|
dzięki, wymieniłem już te łożyska 2 stożkowe i jedno igiełkowe na jedno koło. odrazu ciżej w kabinie, koła nie latają i nie strzelają. jeszcze tylko łożyska tył i git, dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
|
|