|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L400 jaki hak holowniczy |
Autor |
Wiadomość |
thor1984
Nowy Forumowicz
Auto: L400
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-02-2015, 19:09 L400 jaki hak holowniczy
|
|
|
Witam wszystkich na forum
Dzisiaj zostałem posiadaczem L400 2,5td 2wd.
Prosiłbym o pomoc w wyborze haka holowniczego.
Hak wbity w dowód ,lecz poprzedni właściciel go zdjął i gdzieś mu się zapodział,zostały tylko
dziury w podwoziu.
Czy ktoś wie jak ma wyglądać taki hak kąpletny ,jakies zdjęcie czy coś.
Miałby ktoś na sprzedaż?
Dziękuje za jakąkolwiek pomoc
Pozdrawiam
Szerokiej drogi |
|
|
|
 |
Mida
Nowy Forumowicz
Auto: Renault Thalia
|
Wysłany: 30-03-2015, 20:47
|
|
|
Wiesz możesz odkupić hak holowniczy od kogoś albo szukać w taki sklepie jak ten http://www.ehaki.pl/ który ma duży wybór haków. Moi znajomi ostatnio tam szukali i znaleźli to co chcieli. Możesz przy okazji podpatrzeć jak to powinno wyglądać. |
|
|
|
 |
krystianz
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 11-06-2015, 18:42
|
|
|
Przede wszystkim bez sensu kompletować od zera używany hak. Jeśli się na tym nie znasz, to nie będziesz wiedział, czy przypadkiem nie brakuje jakiegoś elementu. Poza tym, takie haki mogą być uszkodzone, przerdzewiałe i w ogóle. Rozejrzyj się za oryginałem z gwarancją (z tych lepszych to Westfalia, Thule) i najlepiej podjedź do jakiegoś punktu, gdzie to zamontują szybko łatwo i przyjemnie i będziesz miał pewność, że wszystko będzie hulać jak należy. |
|
|
|
 |
pajonka [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2015, 11:45
|
|
|
Ja kupiłem używany ....założenie łatwizna ,trochę zabawy było z elektryka ,ale po 3 piwach wszystko opanowane i działa jak ta lala ...koszt ogólny 100 Euro ,firma Thule.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
herbi
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 26-08-2015, 22:06
|
|
|
A ja się zgadzam z kolegą wyżej. Jestem z tych, co są zdania, że używane haki są złe. Z reguły są brane z aut po wypadkach - uszkodzenia mogą nie być widoczne gołym okiem (mikropęknięcia). mimo wsztytko hak powinien być bezpieczny;p O gwarancji nie wspominając |
|
|
|
 |
|
|