|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana panewek |
Autor |
Wiadomość |
gumindzio
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 4g63T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-08-2015, 06:14 Wymiana panewek
|
|
|
witam serdecznie wszystkich forumowiczow, jestem nowym klubowiczem i przybylem do was by czerpac wiedze a takze sie nia dzielic
zmieniam w mojej ecli 1g 4g63t panewki,skrzynia miska itp zdjete i tutaj pojawia sie do was pytanie bo bede sciagal wal poniewaz chce go oddac na sprawdzenie i dobor panewek z racji tego ze wal wyciagam pierwszy raz powiedzcie mi na co trzeba uwarzac przy wyjmowaniu walu zeby poprostu czegos nie zepsuć.i od czego zaczac itp. czekam na wasza pomoc i z gory dzieki |
Ostatnio zmieniony przez Piwor 01-09-2015, 19:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mari
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-09-2015, 00:23
|
|
|
Skrzynia zdjeta rozrzad rozpiety., sciagamy miske, odkrecasz najpierw korbowody (uwaga zeby nie pozamieniac), kapy wały (tez nie pozamieniac ) i tyle, wał do sprawdzenia i powiedza Ci jakie panewki, dobrze byloby zmierzyc srednicówka korbowody w jakim sa stanie. Jezeli nie miales przygody typu obrócenie panewki, zacier itd , mierzenie korbowodów mozesz sobie darowac. CZy wczesniej byla juz w tym autku obróbka wału?? |
|
|
|
 |
|
|