|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Biegun dodatni w gagażniku - żeby podłączyc wzmacniacz |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2007, 13:17
|
|
|
Dobra rada: uwazaj z plusem zeby ci gdzies przypadkiem sie nie zlapal karoserii bo wtedy bedziesz mial po sprzecie.Ja wychodze z zalozenia ze wole wydac te paredziesiat zlotych wiecej dolozyc do minusa miec wszystko na zicher.Zrobilem juz tak dziesiatki aut wszystkie jezdza do dnia dzisiejszego.Jaki wzmachol (moc)masz i jaka grubosc plusa do niego dałes? |
Ostatnio zmieniony przez Browar 07-05-2007, 12:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gabek_82 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2007, 20:47
|
|
|
sluchaj sie Browara wie co mowi - sam korzystalem z jego rad i jest ok !! |
|
|
|
 |
jaasiu [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2007, 00:00
|
|
|
Ja w moim CAO Gti + do wzmacniacza puściłem przez gumową zaślepke która jest za schowkiem po stronie pasażera mozna sie do niej dostac bez problemu i zajelo mi to ze 3 minuty!!! :D:D Ta zaślepka jest tam tak po prostu i można ja bez problemu wykorzystać!!! Robisz dziurke przepuszczasz przewód i wkładasz ja na miejsce i dalej razem z przewodem sygnałowym pod progiem a dalej to juz nie ma problemu!!! I już jesteś w bagażniku!! pozdrawiam!! |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2007, 13:00
|
|
|
zgadza sie pewnie jest jeszcze mnóstwo dziurek/szparek przez ktore mozna sie przecisnac w naszych miśkach oczywiscie haha |
|
|
|
 |
|
|