|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.8, 2010 sedan |
Autor |
Wiadomość |
Arek Arkadiusz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 SB SOHC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-09-2015, 21:27 Lancer 1.8, 2010 sedan
|
|
|
Witam forumowiczów, mam na imię Arek i oczywiście chciałbym kupić dla siebie sprawnego i niezawodnego Lancerka
Po wstępnej selekcji paru ofert jedne okazały się dosyć nie trafione, a inne zostały niestety sprzedane
Dzisiaj znalazłem całkiem dobrą ofertę:
http://otomoto.pl/oferta/...html#1bbc6bf0d5
Jutro zamierzam jechać na pierwsze oględziny. Natomiast zastanawia mnie jedno ze zdjęć z tyłu auta gdzie widać że bagażnik lekko odstaje i nie trzyma dolnej linii z karoserią
Czy ktoś z Was miał może okazję już oglądać to auto w komisie lub czy rzucają się wam jakieś uwagi patrząc na zdjęcia?
Nie jestem wielkim znawcą aut dlatego wdzięczny będę za wszelkie sugestie dotyczące tej oferty
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 10-09-2015, 21:42
|
|
|
Arek Arkadiusz, auto autem, trzeba sprawdzić, wiadomo, ale komisu nie polecam. Sprawdź po VIN w Japan Motors w Katowicach. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1929 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 10-09-2015, 21:56
|
|
|
Chyba klapa z tyłu trochę odstaje od zderzaka, no i silnik czyściutki. |
|
|
|
 |
Arek Arkadiusz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 SB SOHC
|
|
|
|
 |
lobuzek
Forumowicz lobuzek

Auto: Honda Accord Tourer 2,0
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 576 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 11-09-2015, 20:35
|
|
|
Reflektory są po prosty poharatane, ktoś o nie nie dbał i tarł na sucho, a inna sprawa że poliwęglan łatwo uszkodzić. One nie są wyświecone i zmatowiałe, tylko po prostu potraktowane brutalnie. Koszt polerki i pokrycia warstwą UV niewielki. Nie jest to wielki problem. Ja w Fiacie Punto załatwiłem to za 100 zł u zaprzyjaxnionych lakierników.
Felgi pewnie krzywe, bo takie ważenie kół woła o pomstę do nieba, chyba że robił to amator, lub mieli niekalibrowane maszyny. Ewentualne prostowanie felg nie jest drogie, no cóż auto nie jest nowe.
Klapa - ja w nowym egzemplarzu miałem źle spasowaną, poprawiali przed wydaniem z salonu.
Jeśli jesteś zainteresowany pozostaje wizyta w ASO. Na reszcie zdjęć nie widzę nic szczególnego. Jeśli wizyta w ASO wypadnie ok, to potarguj się choćby na tłumik, polerkę lamp i co tam wyjdzie i kupuj, jednego z ostatnich Prawdziwych Japończyków
Daj znać co i jak. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 12-09-2015, 16:44
|
|
|
lobuzek napisał/a: | bo takie ważenie kół woła o pomstę do nieba, chyba że robił to amator, lub mieli niekalibrowane maszyny. |
Nie widzę wagi ciążarków - jest opcja, że wyższe wartości im sie skończyły
Zwróć jeszcze uwage na pomalowane zaciski - drut/druciarstwo czyli pryskamy wszystko razem z klockami... srebrzanką do pierwszego deszczu...\
To mnie odrzuuca zwłaszcza, że się leniom juz nawet nie chciało opukac tarcz z wiekszej rdzy.
Lampy juz kombinowane - tak zrysowac w normalnym użytkowaniu jest ciężko.
Natomiast tak jak kolega napisał - przywrócenie ich do normalnego wyglądu nie jest ani trudne, ani drogie.
Nie masz jakiś zdjęć z większej odległości? |
|
|
|
 |
|
|