|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - lancer poszukiwany :) |
Autor |
Wiadomość |
douglas
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 2002r comfort
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2015, 00:39 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - lancer poszukiwany :)
|
|
|
Witam wszystkich mitsu maniaków
Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna Lancera X. Moja druga połowa stara mi się to wybić z głowy bo nasza carisma jest w rodzinie od początki i jest to tak trafiony egzemplaż że szkoda się z nią rozstawać a wiadomo jak ciężko dziś kupić pewne używane auto. Ale swoje marzenia trzeba spełniać a jednym z nich jest dla mnie własnie Lancer X... Przeglądam różne ogłoszeniówki od dłuższego czasu i własnie wpadło mi w oko coś takiego
http://olx.pl/oferta/mits...html#92d4030c3a i ewentualnie to:
http://allegro.pl/mitsubi...5651673172.html
Pytanko do was moi drodzy czy znacie te laleczki? Słyszałem że np w Warszawie są jacyś zaprzyjaźnieni mitsu mamoacu którzy mogli by zrobić oględziny, z tego względu że miałbym w dwie strony około 600km chętnie bym poznał jak działa ta opcja
Proszę was o feedback i z góry dzięki!
Pozdrawiam wszystkich. |
_________________ One life, one chance to change something ...
 |
Ostatnio zmieniony przez douglas 13-09-2015, 02:35, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 13-09-2015, 02:21
|
|
|
Dobrze słyszałeś... Proponuję sprawdzic zasoby podforum regionalnego celem uzyskania bliższych namiarów.
Dla ułatwienia dodam, że zwą sie Serwisem Mitsumaniaków i po wcześniejszym dograniu sprzedającego z oceniającymi pewnie pomogą prześwietlic to auto |
|
|
|
 |
douglas
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 2002r comfort
|
Wysłany: 14-09-2015, 23:26
|
|
|
No i ktoś mi sprzątnął sprzed nosa... Dzięki! |
_________________ One life, one chance to change something ...
 |
|
|
|
 |
|
|