|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 27-09-2015, 18:28 |
[EAx 97-04] Galant 2.0 16v 1998r Kutno opinia |
Autor |
Wiadomość |
NoChance
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2015, 16:13 [EAx 97-04] Galant 2.0 16v 1998r Kutno opinia
|
|
|
Czesc
Wie ktos cos moze o tym autku czy sie oplaca jechac?
http://olx.pl/i2/oferta/g...html#c29a917353
Opis:
witam , posiadam na sprzedaż galanta Sport Edition 2.0 16v 98r
Galant w moim posiadaniu od ponad pół roku, nigdy mnie nie zawiódł a robił dłuższe trasy w te wakacje.
Silnik w bdb stanie , 10 tys km temu wymieniany rozrząd (kompletny) , brak apetytu na olej czy niepokojących dźwięków . Skrzynia stan bdb , nie zgrzyta , nie wyje wszystko ok.
Zawieszenie : wymienione wahacze poprzeczne z przodu z obu stron , jedynie czasami stuknie stabilizator.
Instalacja gazowa sekwencja STAG zakładana pod koniec 2013r , czyli jest jeszcze na gwarancji (butla w miejscu koła) i jak dotąd nie miałem z nią również problemów . Oczywiście galant pracuje bdb na gazie i na benzynie , najmniejsze spalanie do 120km/h trasa 350 km wyszło 8-8,5l gazu w mieście lub pod cięższą nogą wiadomo 10-11 l trzeba liczyć.
Autko zostało sprowadzone z niemiec również w 2013r , od tego czasu miało jedynie dwóch właścicieli. Rzadko spotykana wersja Sport Edition ,która bardzo ładnie się prezentuje , w środku również . Czarne wnętrze , nie dwukolorowe jak w zwykłej wersji galanta. Do galanta dokładam : Komplet kół zimowych na stalówkach 15" w stanie bdb oraz cały SILNIK na części. Kupiłem za groszę od znajomego z rozbitka ,jednak nie użyłem żadnej części z tamtego silnika ponieważ nie było takiej potrzeby. OC o raz PT do grudnia , czyli do końca roku nie ma się o co martwić. Tłumik sport firmy VM , mruczy miło nie ma przesady jak w pseudo sportowych tłumikach,oświetlenie w środku niebieskie , światła mijania xenon 6000K. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem , ale więcej informacji udzielę tel.Pozdrawiam i zapraszam na jazdę próbną.
Wyposażenie :
4x el szyby
el. lusterka
4x air bag
Climatronic (nabity odgrzybiony w czerwcu tego roku 100% sprawny)
alufelgi 17" z rantem
Przyciemnione wszystkie szyby (posiadam atest)
Centralny zamek z pilota (jedynie to przestało działać i otwierany jest z kluczyka)
wspomaganie
podłokietnik x2 itd
Minusy auta : lekko wgniecione prawe tylnie drzwi , tarcza hamulcowa przód lekko bije , opony tylnie w niedługim czasie wymagają wymiany. Możliwość kupna auta taniej na stalówkach. |
|
|
|
 |
arturj123
Forumowicz

Auto: A3 1.8T 200KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Wrz 2009 Posty: 1299 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 21-09-2015, 12:48
|