|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Części Zawieszenia |
Autor |
Wiadomość |
maihou
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 418 GLXI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2011, 22:41 Części Zawieszenia
|
|
|
Witam... Mam Potona 418 GLXI. chce robic zawieszenie w nim ale nie wiem czy dostane czesci...w sklepach nie wiedza co to proton... macie może dostęp do części.. ? |
|
|
|
 |
sidorczuk
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 420 TD
|
Wysłany: 05-07-2011, 23:24
|
|
|
Siemka!
Może to będzie jakaś reklama czy cuś , ale niżej podaje adres do sklepu, który posiada zarówno części nowe jak i używane do protonów (i nie tylko). Sklep sprawdzony, zamawiałem u nich, ceny przystępne (nawet przy większym zamówieniu dostałem rabat )
Mam nadzieję, że pomogłem . Pozdro!
http://www.japancar.pl/ |
|
|
|
 |
Infernal
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 416GLXI
|
Wysłany: 28-09-2015, 13:56
|
|
|
Witam. Jakie części zawieszenia(końcówki drążków stabilizatora itp.) będą pasować do PROTON 416 GLXI? Proton to niby lancer V generacji w innej budzie więc może od niego będą pasowały? Dajcie znać co i jak bo zaczyna mi stukać w zawieszeniu i chciałbym to zrobić. Pozdrawiam.
[ Dodano: 09-01-2016, 11:47 ]
Czy w ogóle ktoś zagląda na forum o Protonach? Czy już ta marka wymarła? |
|
|
|
 |
|
|