A może taka 2 zamiast 3? |
Autor |
Wiadomość |
tomekd1
Nowy Forumowicz
Auto: Fiat Doblo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-10-2015, 13:01
|
|
|
Super podpowiedz. Ja ze swojej strony nie zamierzam nic zmieniać od stanu fabrycznego. Najgorszy dla mnie jest ten zakup chodzi o to aby nie wpakować się na minę czyli skarbonkę bez dna - dlatego pytanie czy ktoś już może oglądał to Pajero. Pytam ponieważ może ktoś to widział a pytanie dla tego że mam tam ponad 200 km w jedną stronę.
[ Dodano: 21-10-2015, 13:17 ]
Witam ponownie
Trochę dziwne ponieważ wcześniej tego w ogłoszeniu nie było:
"Znanej marki nowiutkie radio z pilotem z możliwością odtwarzania plików MP3 i DVD ! Świeżo zamontowane nowiutkie opony zimowe z dwu letnią gwarancją!
Niedawno wymienione tarcze hamulcowe i klocki przód i tył. Nowy układ wydechowy końcowy, oraz widać po gruntownej konserwacji podwozia"
Ten facet handluje autami z tego co mówił to co to będzie miał za zarobek jak tak dokłada do tego auta |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 21-10-2015, 17:06
|
|
|
tomekd1 napisał/a: | to co to będzie miał za zarobek jak tak dokłada do tego auta |
Hm... to jedno, ale podstawa to ile wart jest ten pojazd w rzeczywistości Może dokłada żeby nie stracić . Warto dołożyć 2-3 tyś aby nie stracić 10-13 tyś które zapłacił za złom |
|
|
|
 |
tomekd1
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-10-2015, 17:17
|
|
|
PiotrKw napisał/a: | tomekd1 napisał/a: | to co to będzie miał za zarobek jak tak dokłada do tego auta |
Hm... to jedno, ale podstawa to ile wart jest ten pojazd w rzeczywistości Może dokłada żeby nie stracić . Warto dołożyć 2-3 tyś aby nie stracić 10-13 tyś które zapłacił za złom |
A po zdjęciach wydawało się takie ładne auto.... |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 21-10-2015, 20:40
|
|
|
Nie oglądam samochodów świeżo doinwestowanych i z jeszcze mokrą konserwacja podwozia
Tak dla zasady. |
|
|
|
 |
tomekd1
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-10-2015, 20:53
|
|
|
PiotrKw napisał/a: | Nie oglądam samochodów świeżo doinwestowanych i z jeszcze mokrą konserwacja podwozia
Tak dla zasady. |
Mam to samo zdanie zwłaszcza jeżeli chodzi o świeżą konserwacje w świeżo sprowadzonym aucie terenowym do sprzedaży he he |
|
|
|
 |
|