|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ECU - czy się da uratować? 4G63 SOHC. 2.0 91 r |
Autor |
Wiadomość |
santanayana [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 20:51 ECU - czy się da uratować? 4G63 SOHC. 2.0 91 r
|
|
|
Witam,
Jestem strasznie zmartwiony gdyż po wylutowaniu jednego kondziołka okazało się że płytka jest tak przeżarta że nie ma jak wlutować nowego, nie wiem jak biegły ściezki Czy jest ktoś kto jest w stanie uratowac jeszcze ta płytkę ECU? Poniżej zdjęcia |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 04-04-2007, 20:57
|
|
|
No problemo - nie takie sprzęty ratowałem - kilka szt. po pożarach w środku jeździ i cieszy się dobrym zdrowiem
Masz niedaleko, a w piątek wybieram się w Twoje okolice, więc możemy się umówić |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
santanayana [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 20:57
|
|
|
[ Dodano: 04-04-2007, 21:00 ]
Naprawdę?
Super Będe naprawdę wdzięczny )))))))))))))))
Kamień mi z serca spadł bo ... nie mam czym jechac na święta. Pracuję w Wwie i moge jakby co podrzucić gdzie trzeba
[ Dodano: 04-04-2007, 21:02 ]
No i jeszcze model tego ECU
[ Dodano: 04-04-2007, 21:03 ]
A czy mógłbyś podać do Siebie jakiś namiar? Najlepiej telefoniczny |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 04-04-2007, 21:08
|
|
|
Luz...... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 21:46
|
|
|
to i ja sie podepne pod temat!! Bartku czy da sie cos zrobic (i co to moze byc?) z ecu jesli oznaki sa nastepujace: nie wlaczala sie pompa paliwa, elektryk stwierdzil ze to wina ECU a ze sam nie chcial sie tego tykac wiec spial na krotko (pompa pracuje naokraglo od momentu przekrecenia kluczyka) a druga rzecz to niewlaczajacy sie wentylator chlodnicy. z tego co mi wiadomo to w tym modelu nie ma czujnika ktory uruchamia wentylator wiec wina znow lezy po stronie kompa...
jakies pomysly?? |
|
|
|
 |
|
|