|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
UWAGI DOT. DZIAŁANIA OFICJALNEGO SKLEPU MITSUMANIAKÓW |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2014, 12:20
|
|
|
Sklep od jakiegoś czasu miał problemy ze swym działaniem, co zgłaszaliście na PW. Nie umiałem sobie z tym poradzić (Owczar prowadził www), ale mam nadzieję, że w końcu udało mi się to naprawić.
Od dzisiaj Sklep ponownie działa sprawnie (można się rejestrować), w razie pytań proszę pisać |
|
|
|
 |
inq
Mitsumaniak

Auto: Focus
|
Wysłany: 24-10-2015, 12:55
|
|
|
3 października zamówiłem i zapłaciłem za kilka gadżetów. Długo jeszcze mam czekać na przesyłkę? |
_________________ "Never drive faster than your angel can fly"
Historia zatacza kółko
Renault 19 ('91)-> Ford Probe GT ('92)-> Laguna ('95)-> Peugeot 307 ('04)-> EA5W ('02)-> Renault 19 ('95)-> EA3W ('01)-> Focus ('14)
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 24-10-2015, 16:25
|
|
|
inq napisał/a: | 3 października zamówiłem i zapłaciłem za kilka gadżetów. Długo jeszcze mam czekać na przesyłkę? |
zamówiłeś, zgadza się, ale wpłaty żadnej od Ciebie niestety nie ma...
Wysyłki dokonujemy po zatwierdzeniu wpłaty na koncie. tak jak mówiłem. od Ciebie od 3 października pieniążków nie ma, więc przesyłki też nie będzie
proszę o potwierdzenie przelewu na PW, wtedy sprawdzimy czy przelew został dokonany. |
|
|
|
 |
|
|