|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakie głośniki tylne wybrać do galanta |
Autor |
Wiadomość |
Chlebek
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-11-2015, 15:17 Jakie głośniki tylne wybrać do galanta
|
|
|
Witam, mam taki dylemat u siebie w galu, z przodu mam zmienione głośniki na inne no i niestety tył nie wyrabia i przy głośniejszym słuchaniu muzyki już słyszę, że tył nie daje rady. Macie może jakieś sprawdzone głośniki, które dadzą radę, wejdą bez problemu i nie będą kosztować jakoś specjalnie dużo? Nie ukrywam, że chciałbym się zmieścić w okolicy 200zł. Dodam, że zależy mi tylko na głośnikach z tyłu, a wyznawcą skrzyni basowych nie jestem, bo lubię słuchać czystej muzyki, a nie tylko basu. Dodam, że jest to sedan z 1997 roku, bo nie wiem, czy są takie same głośniki jak w kombi, czy może inne. |
|
|
|
 |
dexter1992
Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16V Avance
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lip 2014 Posty: 171 Skąd: Siucice
|
Wysłany: 08-11-2015, 10:32
|
|
|
Z tyłu raczej nikt nie instaluje głośników to bardziej przeszkadza pasażerom. Jak to gdzieś zostało opisane, idziesz na koncert stoisz do sceny tyłem czy przodem ? Lepiej wrzuć dobry zestaw na przód odseparowany do tego sub, i będzie git. |
|
|
|
 |
Chlebek
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6
|
Wysłany: 08-11-2015, 14:29
|
|
|
Zależy mi bardziej na jakości dźwięku przestrzennego, a z przodu głośniki są zmienione i dają radę, ale jak słyszę tył, że już nie wyrabia, to nawet nie mogę głośniej posłuchać muzyki. A żadnych subwooferów i skrzyni nie chce montować póki co, bo nie chce słuchać basu, ale muzyki. |
|
|
|
 |
dexter1992
Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16V Avance
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lip 2014 Posty: 171 Skąd: Siucice
|
Wysłany: 08-11-2015, 16:22
|
|
|
Zawsze można pokusić się o zabudowę ale jeśli ma to grać pod samym radiem to może Phonocar ? Albo jakieś współosiowe Magnat ? |
|
|
|
 |
|
|