|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E38A 2.0 4WD] Tylnie amorki |
Autor |
Wiadomość |
franek1994
Forumowicz E38A Special Edition

Auto: Galant E38A Special Edition
Kraj/Country: Norway
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2013 Posty: 128 Skąd: Zamość
|
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 11-11-2015, 16:55
|
|
|
Wybieraj między KYB a Bilstein, to co będzie dostepne w korzystnej cenie, tokico to żadna rewelacja |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24297 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 11-11-2015, 21:09
|
|
|
robertdg napisał/a: | tokico to żadna rewelacja | nie wiem jak obecnie, ale w E3x miałem oryginalnie tokico na tyle i przejechały multum km |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 11-11-2015, 22:16
|
|
|
Nie wiem czy Tokico nie robiło czasem amorów na pierwszy montaż do Toyot, albo kupiłem takie na Allegro i nie wytrzymały nawet roku, nie mogę sobie teraz przypomnieć Wiem na pewno że po drugiej czy trzeciej corocznej wymianie amorów kupiłem Kayaby i jeździłem na nich na pewno więcej niż dwa lata.
W Subarce też zmieniałem amory niedługo po kupnie bo ich "nie było", we wrześniu byłem na przeglądzie i miały po 70%, a już drugi roczek na nich latam.
Bilsteinów nie testowałem nie mam zdania.
Polecam Kayaby, Tokico na dwoje babka wróżyła, albo wypasy pierwszy montaż, albo allegrowe chińskie padaczki. No cóż skleroza nie boli |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 12-11-2015, 20:53
|
|
|
kaczka81s napisał/a: | Nie wiem czy Tokico nie robiło czasem amorów na pierwszy montaż do Toyot | Na pewno do Mazdy robiło. |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 12-11-2015, 22:17
|
|
|
To w tym wypadku do Toyoty też, więc Tokico też powinny być dobrej jakości. U mnie padły ze starości, a musiałem kupić coś o podobnej nazwie, co padły po niecałym roku, a że było to kilka lat temu, to nie pamiętam już dokładnie. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
|
|