|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwierająca się pokrywa bagażnika CZC |
Autor |
Wiadomość |
jaroslawww
Nowy Forumowicz
Auto: Colt czc
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-11-2012, 12:07 Otwierająca się pokrywa bagażnika CZC
|
|
|
Mam colta czc cabrio z 2006 roku i od jakiegoś czasu po otwarciu drzwi otwiera sie bagaznik (ma on siłowniki )a wcześniej otwierały sie tylko drzwi nie jestem pewien czy sie co zepsuło czy tylko trzeba jakąś kombinacje kluczykiem zrobić .Wcześniej otwierały się tylko drzwi a bagaznik trzeba było ręcznie otworzyć przyciskiem,teraz po otwarciu samochodu i zamknięciu (trzaśnięciu)bagaznika powtórnie nie mozna go otworzyć ,trzeba zamknąć auto iiiiii sie znów otwiera.Prosze o pomoc !
[ Dodano: 10-11-2012, 09:59 ]
Problem rozwiązany, wina zabrudzonego stycznika do otwierania klapy był zablokowany |
|
|
|
 |
Dreed
Nowy Forumowicz
Auto: COLT CZC
|
Wysłany: 21-11-2015, 14:12
|
|
|
odświeżę temat,
Ktoś próbował wymienić ten stycznik, rozebrałem go dziś i faktycznie się blokuje, ale ni jak nie mogę go wyczyścić by się nie blokował po pierwszym użyciu. Myślę nad wymianą, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej części. |
|
|
|
 |
lech55
Forumowicz
Auto: Space Star 1,2l 2018r,był Colt
Pomógł: 7 razy Dołączył: 02 Lis 2014 Posty: 200 Skąd: Chojnów
|
Wysłany: 22-11-2015, 19:52
|