|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Holowanie miśka |
Autor |
Wiadomość |
Seferiel
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-12-2015, 10:03 [II 2.0 DID] Holowanie miśka
|
|
|
Czy można to cudo holować ? Normalnie linką i do boju?
Niestety po 50tys. km. padł mi rozrząd - zgasł i koniec... muszę go dostarczyć do mechanika a nie chcę znowu popłynąć na 500zł za holowanie bo i tak pewnie z 6 tys. zapłacę za remont tego cudaka.
Aha - jak macie ubezpieczenie w link 4 ac/oc i do tego dorzucone assistance to pamiętajcie, że w podstawowym pakiecie holowanie należy się jak koło jest uszkodzone albo auto po kolizji... każdy inny powód - radź sobie sam...
PS. na drugi dzień po odmowie udzielenia pomocy assistance zadzwonili z propozycją ubezpieczenia domu... hahaha - pewnie wypłacili by odszkodowanie jak dom by spłonął w czasie pełni w miesiącu z literą g w nazwie... |
|
|
|
 |
emil_d
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2011 Posty: 248 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 23-12-2015, 23:06 Re: Holowanie miśka
|
|
|
Seferiel napisał/a: | Czy można to cudo holować ? Normalnie linką i do boju?
Niestety po 50tys. km. padł mi rozrząd - zgasł i koniec... muszę go dostarczyć do mechanika a nie chcę znowu popłynąć na 500zł za holowanie bo i tak pewnie z 6 tys. zapłacę za remont tego cudaka.
Aha - jak macie ubezpieczenie w link 4 ac/oc i do tego dorzucone assistance to pamiętajcie, że w podstawowym pakiecie holowanie należy się jak koło jest uszkodzone albo auto po kolizji... każdy inny powód - radź sobie sam...
PS. na drugi dzień po odmowie udzielenia pomocy assistance zadzwonili z propozycją ubezpieczenia domu... hahaha - pewnie wypłacili by odszkodowanie jak dom by spłonął w czasie pełni w miesiącu z literą g w nazwie... |
Instrukcja mówi aby używać tylko lawety. Można uszkodzić napęd. |
|
 |
gregter
Forumowicz

Auto: Outlander 2.4 benzyna 2010
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 23-12-2015, 23:12
|
|
|
Z tego co wiem , to napewno nie wolno holowac samochodow z automatyczna skrzynia biegow.
Jedynie na bardzo krotkich dystansach. Tak jest u mnie. |
|
|
|
 |
jurellas
Forumowicz

Auto: outlander 2008 2.0DiD
|
Wysłany: 25-12-2015, 12:37
|
|
|
Dystans jest nie ważny,pozycja N i max do 35km/h. |
_________________ 126p,Zastava,126p,Golf,126p,Wartburg,125p,Polonez,Taunus,Punto,Croma,Vectra,Astra,Frontera,Audi,Jimny,Outlander 1986-20015 Zabudowa miśka - http://forum.karawaning.p...-nasza-salonka/ |
|
|
|
 |
|
|