|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Kurka muszę kupić skrzynie automatyczna może SWAP |
Autor |
Wiadomość |
siersciunio
Forumowicz BULL'O'MANIAK

Auto: PIII 2001 3,2 aut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Gru 2011 Posty: 268 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 24-01-2016, 07:31 [3.2 DID] Kurka muszę kupić skrzynie automatyczna może SWAP
|
|
|
Witam
Jak w temacie rozsypała mi się skrzynia myślałem już o podpaleniu grata ale mechanik się nie zgodził by mu robić bajzel na podwórku .
Skrzynie A/T są drogie (jak wszystko do kochanego p3) droższe niż do p4 .
Nasuwa mi się pytanie czy skrzynia od p4 podpasuje do p3 ?
Czy jest możliwy swap na manualna i jakim nakładem środków ?
No chyba że ktoś ma inny pomysł lub propozycje .
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem.
9. ZASADY KUPNA/SPRZEDAŻY NA FORUM |
Ostatnio zmieniony przez Piwor 24-01-2016, 10:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kubaeso
Forumowicz
Auto: pajero sport
|
Wysłany: 24-01-2016, 08:16
|
|
|
jeden Pan mocno znajacy sie na wszystkich Pajero powiedzial kiedys ze jak ktos nie ma co robic z kasa to niech sobie kupi sobie pajero 3...
tak w ramach pocieszenia;)nie mam doswiadczenia z p3 ale widzac ilosc postow dotyczacych tych samochodow widac ze bez problemowe to one nie sa.moja propozycja pajero sport.oczywiscie troszke inny komfort I wyposazenie ale to juz Twoja decyzja. |
|
|
|
 |
ruks
Forumowicz

Auto: CCCO, V98
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Lut 2015 Posty: 255 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 24-01-2016, 10:43
|
|
|
Wydaje mi się że skoro silnik to praktycznie to samo to skrzynia podejdzie, zresztą obstawiam że skrzynia w p4 to to samo co w p3 a przydałoby się coś 6-biegowego |
_________________ Zapraszam na wyprawy z Tramp wyprawy
 |
|
|
|
 |
|
|