|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] CZUJNIK BIEGU WSTECZNEGO |
Autor |
Wiadomość |
robert0508
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero II 2,5 TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2014, 13:01 [2.5 TD] CZUJNIK BIEGU WSTECZNEGO
|
|
|
WITAM. MAM PROBLEM Z CZUJNIKIEM BIEGU WSTECZNEGO W PAJERO II CZUJNIK DOBRY ALE CAŁY CZAS SIE ŚWIATŁO PALI JAK WYKRĘCE CZUJNIK ZE SKRZYNI TO GAŚNIE A JAK WŁOŻĘ TO ŚWIECI I SIE NIE WYŁĄCZA |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 28-09-2014, 16:49
|
|
|
Podłóż podkładkę pod pod czujnik czyli na gwint będzie wyżej
Lub sprawdz czy czasem czujnik nie ma przejścia na masę |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |
jacekbara
Nowy Forumowicz jaba
Auto: Pajero II GLS 2,5TD
|
Wysłany: 02-02-2016, 00:01
|
|
|
Witajcie,
robert0508, gdzie jest ten czujnik, da się go wykręcić bez większych problemów, mam podobny problem ze światłem cofania. Tyle że u mnie się już nie zaświeca ostatnio przy mocniejszym popchnięciu drążka jeszcze łapało. Coś znalazłem po prawej stronie samochodu-skrzyni, ale nie jestem pewien czy to ten, bo inni opisują że jest nad skrzynią i go nie widać.
MOże też wiesz gdzie znajdę czujnik od kontrolek przedniego mostu, bo mi pulsują lampki przedniego mostu gdy go odłączę, jak załączony jest ok, świecą ciągle, napędy fizycznie się rozłączają i załączają bez problemowo.
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|