|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zbiornik paliwa, pokrywa sssaka |
Autor |
Wiadomość |
seaharrier
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-02-2016, 14:36 zbiornik paliwa, pokrywa sssaka
|
|
|
Witam wszystkich na forum. Chciałbym się zapytać gdzie najlepiej szukać, lub może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania zbiornik paliwa do pajero III 5D diesel oraz sam dekiel. W moim miśku niestety muszę zająć się tematem. Co do zbiornika jak najbardziej używany wchodzi w grę. ważne żeby był szczelny za rozsądną cenę. Na allegro za 1200 z tworzywa to trochę drogo itd. Natomiast może tez orientuje się ktoś gdzie można kupić, albo może ktoś ma też do sprzedania sam dekiel z uszczelką do ssaka. U mnie działa prawidłowo ale muszę dekiel wymienić bo rdza już go kończy, a całego ssaka nowego za 500-700zł to trochę drogo żeby. Może ktoś mi jest w stanie mi pomóc doradzić? |
|
|
|
 |
bluecd
Mitsumaniak
Auto: 3.2 DiD 2004 Long E20
|
Wysłany: 08-02-2016, 17:39 Re: zbiornik paliwa, pokrywa sssaka
|
|
|
seaharrier napisał/a: | Witam wszystkich na forum. Chciałbym się zapytać gdzie najlepiej szukać, lub może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania zbiornik paliwa do pajero III 5D diesel oraz sam dekiel. W moim miśku niestety muszę zająć się tematem. Co do zbiornika jak najbardziej używany wchodzi w grę. ważne żeby był szczelny za rozsądną cenę. Na allegro za 1200 z tworzywa to trochę drogo itd. Natomiast może tez orientuje się ktoś gdzie można kupić, albo może ktoś ma też do sprzedania sam dekiel z uszczelką do ssaka. U mnie działa prawidłowo ale muszę dekiel wymienić bo rdza już go kończy, a całego ssaka nowego za 500-700zł to trochę drogo żeby. Może ktoś mi jest w stanie mi pomóc doradzić? |
Jak swoj zmienialem na nowy od Zbyszka to kol.Hubert w warsztacie (Warszawa-Bródno) zachowal moj zbiornik w niezlym stanie, moze sprzeda niedrogo ))) |
_________________ pozdr
Pahiero |
|
|
|
 |
robek295
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3.2 DID 2000
|
Wysłany: 08-02-2016, 18:03
|
|
|
nowy zbiornik to nowy wydaje mi sie ze trzeba wymienic caly ssak ostatnio go odkrecalem ale nie pamietam czy mozna sam dekiel wymienic |
|
|
|
 |
Grzegorz76
Forumowicz

Auto: Pajero III 3,2 2001
|
Wysłany: 08-02-2016, 19:32
|
|
|
Samego dekla nie wymienisz, dwie rurki co wchodzą do niego są przyspawane reszta gadżetów przy ssaku jest chyba zamontowana na stałe. Zbiornika szukaj nowego bo stare są w niewiele lepszym stanie od Twojego poza tym kupując nowy pozbędziesz się problemu z łuszczącą się powłoką oryginalnych zbiorników. |
|
|
|
 |
|
|