Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Warto kupić?
Autor Wiadomość
mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-02-2016, 12:54   

coltczt napisał/a:
4-5 tys , ja pisze zeby 3 dac zamiast pisac na forum czy warto.

I to jest Twoja odpowiedź czy warto.
Twierdzisz, że kupisz za 3 tego Colta z ogłoszenia i będzie super.
Ja twierdzę, że nie.

Mało tego... z optymizmu ostatniego postu wnioskuję, że za dużo CJotek nie oglądałeś... obawiam się, że na żywo nie przyglądałeś się jeszcze żadnej...

lech55 
Forumowicz

Auto: Space Star 1,2l 2018r,był Colt
Wysłany: 09-02-2016, 19:30   

Może warto poświęcić 100 zł na przegląd, tam powiedzą ile na początek trzeba wydać aby samochód jeździł i wtedy zadecydujesz czy warto ten egzemplarz kupić.

coltczt 
Nowy Forumowicz

Auto: colt czt
Wysłany: 10-02-2016, 23:42   

mkm napisał/a:
coltczt napisał/a:
4-5 tys , ja pisze zeby 3 dac zamiast pisac na forum czy warto.

I to jest Twoja odpowiedź czy warto.
Twierdzisz, że kupisz za 3 tego Colta z ogłoszenia i będzie super.
Ja twierdzę, że nie.

Moja odpowiedz jest taka ze kupujac samochod za 3 tys nie patrzy sie czy byl malowany i jaki ma odcien , tylko w jakim jest stanie technicznym. Bo co z tego ze bedzie pieknie wymalowany jak za dwa dni sie rozleci i naprawa bedzie wiecej kosztowac niz caly samochod.
Jak kolega pisal ze blacha dobra i technicznie dobry to twierdze ze 3 warto.

Mało tego... z optymizmu ostatniego postu wnioskuję, że za dużo CJotek nie oglądałeś... obawiam się, że na żywo nie przyglądałeś się jeszcze żadnej...

Ogladalem i mialem ale 8 lat temu i wtedy juz cudow blacha nie bylo, wiec teraz za 3 tys oryginalu nie znajdziesz

[ Dodano: 10-02-2016, 23:45 ]
lech55 napisał/a:
Może warto poświęcić 100 zł na przegląd, tam powiedzą ile na początek trzeba wydać aby samochód jeździł i wtedy zadecydujesz czy warto ten egzemplarz kupić.

Za samo sprawdzenie nawet polowe z tego wezma. A jak na wygladzie tak nie zalezy to mozna sprawdzac i jak dobry to brac. Chyba ze sie szuka za 3 oryginalu slicznego to mozna stracic polowe wartosci samochodu na paliwo i jezdzic ogladac wszystkie z ogloszen.

Odpowiedz do tematu