|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Warto kupić? |
Autor |
Wiadomość |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 07-02-2016, 12:54
|
|
|
coltczt napisał/a: | 4-5 tys , ja pisze zeby 3 dac zamiast pisac na forum czy warto. |
I to jest Twoja odpowiedź czy warto.
Twierdzisz, że kupisz za 3 tego Colta z ogłoszenia i będzie super.
Ja twierdzę, że nie.
Mało tego... z optymizmu ostatniego postu wnioskuję, że za dużo CJotek nie oglądałeś... obawiam się, że na żywo nie przyglądałeś się jeszcze żadnej... |
|
|
|
 |
lech55
Forumowicz
Auto: Space Star 1,2l 2018r,był Colt
Pomógł: 7 razy Dołączył: 02 Lis 2014 Posty: 200 Skąd: Chojnów
|
Wysłany: 09-02-2016, 19:30
|
|
|
Może warto poświęcić 100 zł na przegląd, tam powiedzą ile na początek trzeba wydać aby samochód jeździł i wtedy zadecydujesz czy warto ten egzemplarz kupić. |
|
|
|
 |
coltczt
Nowy Forumowicz
Auto: colt czt
|
Wysłany: 10-02-2016, 23:42
|
|
|
mkm napisał/a: | coltczt napisał/a: | 4-5 tys , ja pisze zeby 3 dac zamiast pisac na forum czy warto. |
I to jest Twoja odpowiedź czy warto.
Twierdzisz, że kupisz za 3 tego Colta z ogłoszenia i będzie super.
Ja twierdzę, że nie.
Moja odpowiedz jest taka ze kupujac samochod za 3 tys nie patrzy sie czy byl malowany i jaki ma odcien , tylko w jakim jest stanie technicznym. Bo co z tego ze bedzie pieknie wymalowany jak za dwa dni sie rozleci i naprawa bedzie wiecej kosztowac niz caly samochod.
Jak kolega pisal ze blacha dobra i technicznie dobry to twierdze ze 3 warto.
Mało tego... z optymizmu ostatniego postu wnioskuję, że za dużo CJotek nie oglądałeś... obawiam się, że na żywo nie przyglądałeś się jeszcze żadnej... |
Ogladalem i mialem ale 8 lat temu i wtedy juz cudow blacha nie bylo, wiec teraz za 3 tys oryginalu nie znajdziesz
[ Dodano: 10-02-2016, 23:45 ]
lech55 napisał/a: | Może warto poświęcić 100 zł na przegląd, tam powiedzą ile na początek trzeba wydać aby samochód jeździł i wtedy zadecydujesz czy warto ten egzemplarz kupić. |
Za samo sprawdzenie nawet polowe z tego wezma. A jak na wygladzie tak nie zalezy to mozna sprawdzac i jak dobry to brac. Chyba ze sie szuka za 3 oryginalu slicznego to mozna stracic polowe wartosci samochodu na paliwo i jezdzic ogladac wszystkie z ogloszen. |
|
|
|
 |
|
|