| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Grandis |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | sosa7   Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi grandis
 Kraj/Country: Polska

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | andrzejk1987   Forumowicz

Auto: Grandis 2,4 MIVEC

| 

|  Wysłany: 11-02-2016, 18:02 |   
 |  
               | 
 |  
               | Powiem tak jak by to inni powiedzieli ale nie napiszą . Jeżeli masz ostatnie 15tyś to sobie odpuść bo: 
 1 nie jest to nowy samochód

2 ceny dostępnych części są stosunkowo droższe niż do innego auta

3 A ty na dodatek prosisz się sam o kłopoty kupując grandka za 13tyś z 2005

Ja za swojego dałem w kwietniu zeszłego roku z opłatami z 2004 roku   24tyś. więc jak ktoś ci już wcześniej odpisywał jak pamiętam  daj sobie spokój. Nie wątpię że zdarzają się okazje i można kupić fajnego grandka z małą usterką tylko trzeba go jeszcze potrafić zdiagnozować i naprawić. za te pieniądze lepiej kupić coś bardziej popularnego i cieszyć się większą dostępnością części na rynku i przystępną ceną
  Tyle ode mnie Czy ktoś się więcej zgadza czy nie taka jest moja opinia. |  
				| _________________ 

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | kcn   Mitsumaniak
 Mitsatsubiszi

Auto: Grandis 2,4 mivec + LPG

| 

|  Wysłany: 11-02-2016, 18:29 |   
 |  
               | 
 |  
               | Powiem tak, z racji że grandis jest rzadkim samochodem w Polsce czasami ludzie maja problem sprzedać go i jak komuś się spieszy to potrafi dużo zzejść z ceny. Ja np. Kupiłem krajowego ze 105k km i z 27 zbiłem na 23tys. Bo poprostu pani nie potrafiła go sprzedać nikomu i tez nie każdy chciał tyle dać jak były w necie Grandisy za 15tys. 
 Ale 13tys? !  Albo okazja albo będziesz zaraz pisał jak tu kolega ostatnio że grandis to najgorszy złom i w ogóle dziecko szatana.  Obstawiam ze ten z ogłoszenia ma 350kkm i kilka rzeczy do zrobienia i stąd ta cena albo. .. OKAZJA
   |  
				| _________________ __________________________________
 -GRANDIS-

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |