|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z34A 1.3] Wybija bezpiecznik od cofania i poduszki. |
Autor |
Wiadomość |
prac
Nowy Forumowicz
Auto: colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2016, 13:01 [Z34A 1.3] Wybija bezpiecznik od cofania i poduszki.
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich jestem nowy na forum i nowym posiadaczem Colta 1.3 2005
Mam taki problem że jak podłączę wtyczkę do automatu cofania to momencie rozruchu wybija bezpiecznik i zapala się kontrolka od poduszki powietrznej. Jeżeli jest tylko włączona stacyjka żeby działały urządzenia elektryczne to świeci beż problemu (sprawdzone tez poza automatem czyli na krotko) Jedynie podczas rozruchu wybija. Może ktoś miał podobny problem proszę o poradę. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 21-02-2016, 19:27
|
|
|
sorry za pytanie , ale co to jest automat cofania, i gdzie podłączasz jego wtyczkę?
chyba, że po prostu podłączasz włącznik świateł cofania
może jakieś zwarcie? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 23-02-2016, 23:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
prac
Nowy Forumowicz
Auto: colt
|
Wysłany: 22-02-2016, 07:51
|
|
|
Dokładnie chodzi o włącznik świateł cofania jak wywali to potem świeci kontrolka poduszki na desce. Wtym momencie mam wyciągniętą wtyczkę i nie mam świateł cofania. Wszystko jest OK dopóki nie włączę zapłonu. Może ktoś ma jakiś schemat układu elektrycznego. |
|
|
|
 |
|
|