|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Grandis Felgi 17' czy taki zestaw pasuje ? |
Autor |
Wiadomość |
willy1981
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-02-2016, 17:12 Grandis Felgi 17' czy taki zestaw pasuje ?
|
|
|
Witam, zastanawiam się czy taki zestaw będzie pasował do Grandisa. z góry dzięki za pomoc
Felga oryginał Mitsubishi (tylko nie wiem od jakiego modelu):
ŚREDNICA - 17 CALI
SZEROKOŚĆ - 7 CALI
ODSADZENIE (ET) - 46
ROZSTAW ŚRUB - 5X114,3
OTWÓR CENTRUJĄCY - 67,1
link do aukcji: http://allegro.pl/nowe-or...36.html#thumb/1
Opona : 215/55/R17
Będzie to do siebie wszystko pasowało ? |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 23-02-2016, 18:24
|
|
|
Ja mam właśnie takie felgi w swoim grandisie. http://www.auto-club.com....s-akcesoria.pdf . Mają oznaczenie E 17x7 j 46 .Opony też ok. Nie wiem tylko czy to ten sam otwór, ale to wygląda na typową felgę do Grandisa , więc pewnie tak. Generalnie uważam, że Grandis dobrze się prezentuje na tej feldze. Więc jeśli Oryginalne są (made in Poland), to dobra cena
Z tym że ja mam benzyniaka, a nie wiem czy między nim a dieslem jest różnica, ale chyba nie...
[ Dodano: 23-02-2016, 18:33 ]
Ma 313025 To nr. Oryginału (w katalogu ,który Ci podesłałem ) i tam nie ma wyszczególnione do jakiej wersji silnikowej ta felga. Więc myśle, że nie ma znaczenia. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
willy1981
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.0 DID
|
Wysłany: 23-02-2016, 22:03
|