|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Małe bum.... i zniszczone drzwi |
Autor |
Wiadomość |
KrzysiekGora [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2007, 11:43 [ALL] Małe bum.... i zniszczone drzwi
|
|
|
Niestety wczoraj na parkingu załatwiłem sobie na cacy lewe drzwi....mać!!,. NIe pytajcie nawet "Jak?". Są wgięte i przerysowane prawie na całej dlugości. I teraz pytanie: klepac , szpachlować , lakierować, czy szukać nowych (znaczy starych) i wymieniać?. Może ktoś ma doświadczenie co wyjdzie taniej?. A może ktoś ma lewe drzwi do C52 na zbyciu?? |
Ostatnio zmieniony przez josie 10-05-2007, 17:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2007, 12:10
|
|
|
w moim przypadku zniszczony zostal prawy przedni blotnik (porysowany i wgnieciony) bylem w kilku warsztatach i zazwyczaj krzyczeli 250zl - 300zl za zrobienie czyli klepanie, szpachlowanie, malowanie
teraz druga wersja czyli kupno nowego blodnika - na allegro widzialem za 220zl +przesylka + malowanie (250zł - 300zł)
podsumowanie:
taniej jest szpachlowac i klepac, ale jak zle zrobia albo gorsza szpachla i lakier to bedzie rdzewiec
jesli chodzi o drzwi to raczej ponizej 300zł nikt nie zajdzie za zrobienie |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2007, 15:56
|
|
|
moim zdaniem lepszym rozwiazaniem było by kupno uzywanego błotnika w bdb stanie za 100 zł mozna taki znalesc w takiej cenie i pomalowac w sumie cie to powinno wyjsc ........... zalerzy za ile sobie załatwisz malowanie ,ogulnie jeste za uzywanymi orginalnymi blachami nisz nowymi zamiennikami które predzej ci pordzewieja nisz te uzywane orginalne |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 11-04-2007, 17:32
|
|
|
Kupowac i jeszcze raz kupowac - ja sie połasiłem na klepanie i szpachlowanie - to jest duża powierzchnia i pod słońce widać - nie wyprowadzona idealnie. Poza tym szpachla zaczyna pękać i i tak drzwi pójdą do wymiany. |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2007, 18:33
|
|
|
damianrally napisał/a: | kupno uzywanego błotnika w bdb stanie za 100 zł mozna taki znaleźć w takiej cenie i pomalowac |
jak bedziesz mial gdzies taki blotnik na oku to daj znac, ja juz dluzszy czas szukam i jakos nie moge znalezc, cena min to 200zl+przesylka |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2007, 18:58
|
|
|
Cytat: | Lena,
jak bedziesz mial gdzies taki blotnik na oku to daj znac, ja juz dluzszy czas szukam i jakos nie moge znalezc, cena min to 200zl+przesylka |
Lena, niezapomnij ze ty masz colta CJO a KrzysiekGora, ma colta c52 do tego autka blotniki sa w takich cenach nawet można taniej wyrwac ale jusz troszke zfatygowane ,mowa oczywiscie o błotniku przednik,a tak pozatym to sie jakos zagapiłem i zamiast o drzwiach to napisałem o błotniku sorry |
|
|
|
 |
|
|