Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Małe bum.... i zniszczone drzwi
Autor Wiadomość
KrzysiekGora
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 11:43   [ALL] Małe bum.... i zniszczone drzwi

Niestety wczoraj na parkingu załatwiłem sobie na cacy lewe drzwi....mać!!,. NIe pytajcie nawet "Jak?". Są wgięte i przerysowane prawie na całej dlugości. I teraz pytanie: klepac , szpachlować , lakierować, czy szukać nowych (znaczy starych) i wymieniać?. Może ktoś ma doświadczenie co wyjdzie taniej?. A może ktoś ma lewe drzwi do C52 na zbyciu??
Ostatnio zmieniony przez josie 10-05-2007, 17:15, w całości zmieniany 1 raz  

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 12:10   

w moim przypadku zniszczony zostal prawy przedni blotnik (porysowany i wgnieciony) bylem w kilku warsztatach i zazwyczaj krzyczeli 250zl - 300zl za zrobienie czyli klepanie, szpachlowanie, malowanie

teraz druga wersja czyli kupno nowego blodnika - na allegro widzialem za 220zl +przesylka + malowanie (250zł - 300zł)

podsumowanie:
taniej jest szpachlowac i klepac, ale jak zle zrobia albo gorsza szpachla i lakier to bedzie rdzewiec

jesli chodzi o drzwi to raczej ponizej 300zł nikt nie zajdzie za zrobienie

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 15:56   

moim zdaniem lepszym rozwiazaniem było by kupno uzywanego błotnika w bdb stanie za 100 zł mozna taki znalesc w takiej cenie i pomalowac w sumie cie to powinno wyjsc ........... zalerzy za ile sobie załatwisz malowanie ,ogulnie jeste za uzywanymi orginalnymi blachami nisz nowymi zamiennikami które predzej ci pordzewieja nisz te uzywane orginalne

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-04-2007, 17:32   

Kupowac i jeszcze raz kupowac - ja sie połasiłem na klepanie i szpachlowanie - to jest duża powierzchnia i pod słońce widać - nie wyprowadzona idealnie. Poza tym szpachla zaczyna pękać i i tak drzwi pójdą do wymiany.

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 18:33   

damianrally napisał/a:
kupno uzywanego błotnika w bdb stanie za 100 zł mozna taki znaleźć w takiej cenie i pomalowac

jak bedziesz mial gdzies taki blotnik na oku to daj znac, ja juz dluzszy czas szukam i jakos nie moge znalezc, cena min to 200zl+przesylka

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 18:58   

Cytat:
Lena,

jak bedziesz mial gdzies taki blotnik na oku to daj znac, ja juz dluzszy czas szukam i jakos nie moge znalezc, cena min to 200zl+przesylka

Lena, niezapomnij ze ty masz colta CJO a KrzysiekGora, ma colta c52 do tego autka blotniki sa w takich cenach nawet można taniej wyrwac ale jusz troszke zfatygowane ,mowa oczywiscie o błotniku przednik,a tak pozatym to sie jakos zagapiłem i zamiast o drzwiach to napisałem o błotniku :oops: sorry

Odpowiedz do tematu