Dobry blacharz w pomorskim? |
Autor |
Wiadomość |
darekkart
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-02-2016, 17:43 Dobry blacharz w pomorskim?
|
|
|
witam - jak w temacie
niestety ostatnio na swoim Pininie zauważyłem dosyć spore problemy z rdzawą jednak zamiast sprzedaży i poszukiwania nowego auta pomyślałem o pełnym remoncie - postanowiłem włożyć trochę i wykonać pełen "szlif" by zapomnieć o remaontach na min 5 lat.
i tu pojawia się prośba - o ile mechaników od 4x4 w pomorskim jest kilku o tyle nie mam bladego pojęcia o blacharzach i nie o nawet tanich chodzi - ale przede wszystkim uczciwych - jak jest umówione to ma byc i amen - raczej "się załatwi Panie odpada"
jeśli macie jakieś fajne namiary - prośba o kontakt - i tak z ciekawości ile coś takiego na pomorzu może kosztować? (niestety w histiorii nic nie znalazłem o pomorskim - jakaś czarna dziura)
pozdr |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Pomógł: 68 razy Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 10721 Skąd: okolice Tczewa
|
Wysłany: 18-02-2016, 17:48
|
|
|
Zagadaj do radexa,
On przeżył koszmar ale w koncu znalazł bacharza co się zna na robocie i poprawił jego galanta. |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
mihalski87
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi
|
Wysłany: 29-02-2016, 12:12 Re: Dobry blacharz w pomorskim?
|
|
|
darekkart napisał/a: | witam - jak w temacie
niestety ostatnio na swoim Pininie zauważyłem dosyć spore problemy z rdzawą jednak zamiast sprzedaży i poszukiwania nowego auta pomyślałem o pełnym remoncie - postanowiłem włożyć trochę i wykonać pełen "szlif" by zapomnieć o remaontach na min 5 lat.
i tu pojawia się prośba - o ile mechaników od 4x4 w pomorskim jest kilku o tyle nie mam bladego pojęcia o blacharzach i nie o nawet tanich chodzi - ale przede wszystkim uczciwych - jak jest umówione to ma byc i amen - raczej "się załatwi Panie odpada"
jeśli macie jakieś fajne namiary - prośba o kontakt - i tak z ciekawości ile coś takiego na pomorzu może kosztować? (niestety w histiorii nic nie znalazłem o pomorskim - jakaś czarna dziura)
pozdr |
spróbuj tu poszukać http://www.moto-uslugi.co...wo-lakiernictwo masz wykaz wszystkich warsztatów + opinie do nich. |
|
|
|
 |
|