|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance Kraków 2000rok, prośba. |
Autor |
Wiadomość |
drexvs
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Wrz 2012 Posty: 405 Skąd: Myszków
|
Wysłany: 16-03-2016, 23:27 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance Kraków 2000rok, prośba.
|
|
|
Cześć.
Zna ktoś tego galanta ?
Gadałem z gościem. I niby nim jeździ, niby nie. Gazu w dowodzie nie ma. Do roboty nadkola i coś tam z przodem. Fotele jakieś z wersji ''amerrrykanckiej'' i ''klocki i tarcze z legnum'' Jak, jak to rozstaw 5x114,3.
Gościu chyba ''handelarze'' bo ma drugiego srebrnego z ''GebelsJugen''. Tłumaczył mi się ze go sprowadził '' bo coś tam od niego przeszczepił''
Ogólnie spoko z wyglądu. Jak na zdjęcia.
Zna ktoś? Widział ? rozpoznaje ?
Kto kol wiek widział kto kol wiek wie !?
OPIS :
Sprzedam Mitsubishi Galanta z 2002r. w wersji Avance o pojemności 2498 cm z gazem V6 i mocy 160 KM. Galant został sprowadzony z Niemiec w 2012 roku. Spalanie gazu w granicach 10-12 l. Zarejestrowany i opłacony. Jestem jego drugim właścicielem w kraju. W aucie od tego czasu zostało wymienione:
- kompletny rozrząd 14.11.2014 przy przebiegu 198tys.
- 2 X sprężyny sportowe przód
- olej półsyntetyk 15w40 wraz z filtrem,06.12.2015, 215tys.
- filtry gazu 31.03.2015, 203tys.
- swiece, przewody, uszczelki swiec, pokrywy zaworow, palec rozdzielacza zaplonu 18.04.2015, 203tys
- wahacz przedni lewy
- regeneracja maglownicy, czerwiec, 204tys(roczna gwarancja)
- klocki i tarcze tył, sierpień, 210tys
- płyn wspomagania, wrzesień
- płyn borygo zimowy
- gniazdo do przyczepki
-przegląd i ubezpieczenie do listopada 2016r.
Galant na wyposażeniu posiada
-klimatyzację (climatronic)
-skórzane fotele z angielskiej wersji Galanta
-elektryczne szyby x4
-hak
-halogeny
-tarcze i klocki od Legnuma przód
-przyciemnione szyby tył
-gaz od 2012r.
-3 komplety kluczy w tym 2 z pilotem
-tempomat
-opony zimowe na alufelgach 16''
-drugi komplet opon letnich na alufelgach 17''
-elektryczne podgrzewane i składane lusterka
Posiadam paragony na w/w części, wlew gazu przy wlewie paliwa, do zrobienia tylne nadkole, część maski i zderzaka do polakierowania (zarysowane na parkingu), na weekendy do sprawdzenia w Krakowie, w dni robocze okolice Ostrowca Św. po wcześniejszym uzgodnieniu, więcej informacji udzielę telefonicznie.
Link
http://olx.pl/oferta/mits...html#df52cd6032 |
|
|
|
 |
gawron
Mitsumaniak gawron

Auto: Galant 01' 2.5v6 Avance Sedan
|
Wysłany: 17-03-2016, 08:51
|
|
|
Fotele z anglika to i ja mam u siebie wszystko pasi także nie ma sprawy. Chamulce od legnuma to bajeczka jakas pewnie no i problem z tym gazem że nie ma w dowodzie |
|
|
|
 |
Sweter
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 V6
|
Wysłany: 17-03-2016, 09:12
|
|
|
Oglądałem ten samochód i nie polecam. Większość elementów tego samochodu bierze rdza. Samochód jest praktycznie cały do lakierowania. Miernikiem mierzyłem samochód i ingerencja blacharska była na masce, przednich oraz tylnych drzwiach, chyba prawych. Prawe tylne nadkole jest do gruntownej roboty, nie ma szans nałożyć szpachli bo jest za mocno przeżarte, trzeba by cale tylne nadkole wycinać i wstawiać nowe, z drugiej strony jest trochę lepiej ale tez do roboty. We wszystkich drzwiach jest rdza od dołu, która prawdopodobnie zżera już drzwi od środka. Maska krzywo spasowana, nie równe szpary pomiędzy błotnikami. Do lakierowania również przedni zderzak. Rysy praktycznie na całym aucie, zwłaszcza po prawej stronie na drzwiach, dość głębokie. Sama blacharka i lakierowanie tego samochodu to lekko 2-3 tys. Cena jest bardzo nie adekwatna do stanu samochodu. Poniżej 12 tys. nie chciał zejść, a samochód faktycznie w tym stanie blacharskim jest warty może 8-9 tys góra. Do tego niby hamulce z legnuma, a ma 4 śruby to coś tu mi nie pasuje. Ogólnie po oględzinach blacharskich nawet nie zrobiłem jazdy próbnej bo nie było najmniejszego sensu. Nie sprawdzałem mechaniki samochodu bo już potem mi się odechciało po tej blacharce. |
_________________ JDM |
|
|
|
 |
drexvs
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Wrz 2012 Posty: 405 Skąd: Myszków
|
Wysłany: 17-03-2016, 18:56