| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| [II 2.0 DID] chcę kupić mitsu - z Buczku - oglądał ktoś? |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | maariaan   Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 2007 2.0 DiD
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 19-03-2016, 11:32 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | mkm napisał/a: |  	  | maariaan, jakbys miał wolną chwile i ochotę, zapraszam do zaprezentowania auta w dziale "Nasze Miski"   | 

Zrobię to - jak się tylko ogarnę.
 Pozdrawiam,
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | and   Forumowicz

Auto: Mitsubishi outlander 2.0 2010

| 

|  Wysłany: 20-03-2016, 16:41 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | maariaan napisał/a: |  	  | szczególnie pościerane guziki sterujące radiem | 

To o niczym nie świadczy.Ja mam od nowości O2 ,teraz ok.180 kkm. ale z tego co pamiętam to już koło setki przyciski regulacji głośności oraz "srebro" w ich sąsiedztwie były powycierane przez  kciuk a wcale nie używałem ich tak często.Natomiast jak sprzedawałem  AR 156 z przebiegiem ok.130 kkm to zero śladu zużycia na kierownicy i przyciskach sterowania radiem.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | maariaan   Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 2007 2.0 DiD

| 

|  Wysłany: 22-03-2016, 08:52 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | and napisał/a: |  	  |  	  | maariaan napisał/a: |  	  | szczególnie pościerane guziki sterujące radiem | 

To o niczym nie świadczy.Ja mam od nowości O2 ,teraz ok.180 kkm. ale z tego co pamiętam to już koło setki przyciski regulacji głośności oraz "srebro" w ich sąsiedztwie były powycierane przez  kciuk a wcale nie używałem ich tak często.Natomiast jak sprzedawałem  AR 156 z przebiegiem ok.130 kkm to zero śladu zużycia na kierownicy i przyciskach sterowania radiem.
 | 

no to z jednej strony dobrze, bo przebieg moze być autentyczny, z drugiej strony źle - bo pewnie za kilka lat będzie tragedia.
 Dzięki za info
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |