|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mechanika w trójmieście |
Autor |
Wiadomość |
tomi30
Nowy Forumowicz
Auto: ECLIPSE 2G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2016, 14:38 Mechanika w trójmieście
|
|
|
Witam poszukuje znawców i pogromców eclips a najbardziej 4g63 silnika . nie mogę się połapać z obrotami masakra !!! krokowy wymieniony przepustnica przeczyszczona
jak załancza mi się wentylator to poprostu jest jakaś żenada szuka obrotów jak głupi i nie tylko na tej przyczynie jakie są jeszcze najczęstrze przyczyny oprócz wymienionych dwóch rzeczy :/ |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 20-03-2016, 18:26
|
|
|
Masz możliwość podpięcia komputera? Bo w razie czego mam kompletny sprzęt do tego - zarówno Palm jak i na PC. Można by sprawdzić czy sterowanie silniczka jest prawidłowe. I czy IPS jest prawidłowo ustawiony. Zapłon był sprawdzony?
ECU było robione na kondensatory? |
|
|
|
 |
tomi30
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-03-2016, 00:06
|
|
|
nie mam możliwości wpięcia się w kompa w chwili obecnej . jak masz taka możliwość to mogę wpaść na parę chwil . Co do ecu to nic nie było robione ,mam czasami chwilową myśl , że zapłon cewka możę? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 21-03-2016, 08:35
|
|
|
możemy się spotkać na koniec marca, zobaczymy co i jak się da podłączyć
dopiero zauważyłem, że to 2G - grzebanie w ECU nie będzie konieczne |
|
|
|
 |
tomi30
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-03-2016, 16:37
|
|
|
OK będę pisał pod koniec marca może coś się uda zrobić nie mam sił już do tego auta |
|
|
|
 |
|
|