|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 automat Gubin |
Autor |
Wiadomość |
obcy87
Forumowicz

Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2016, 14:35
|
|
|
pomyliłem tematy oglądałem we wrocku |
|
|
|
 |
bazyli
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 26-02-2016, 10:45
|
|
|
Drodzy forumowicze. Jestem byłym gubinianinem i powiem Wam jedno: do Gubina możecie przyjechać na bułke firmową koło księgarni a nie po kupno samochodu. Wszystkie samochody są ochrzczone. Juz wiele razy był w tym mieście TVN Uwaga, turbo, Polsat. Książki serwisowe to pic na wodę fotomontaż. Sami robią pieczątki i uzupełniają. Do tego po kupnie samochodu jest cofany licznik i wysyłają samochód na wymianę oleju, potem drugi raz jakieś żarówki w niemieckim ASO a to dlatego, że jak dwa razy w niemcowie wjedzie samochód do ASO to kasuje się stary większy przebieg w historii samochodu. Photoshop to pikuś z tym co tam jest wyprawiane. A więc naprawdę omijajcie Gubin, mimo iż miasto ma swoje uroki. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Mar 2015 Posty: 495 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 26-02-2016, 17:39
|
|
|
I tym akcentem bazyli podsumował handlarzy z Gubina ... |
|
|
|
 |
dmi
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Posty: 475 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 26-02-2016, 23:47
|
|
|
Proponuję podpiąć to w dziale kupię/kupno galanta, to już było pewne od dawna.Wydaje mi się, że ktoś chyba pisał, że kupił w miarę zdrowego galanta z Gubina.....ale to jak wygrana w lotka. Piszę to ponieważ co raz to więcej osób nieświadomych zadaje pytania odnośnie ogłoszeń galantów z Gubina. Niech poprzez to forum będą bardziej świadomi. |
|
|
|
 |
ktpb
Forumowicz Leon

Auto: Eclipse, 1992r, 2.0 16V DOHC
|
Wysłany: 19-03-2016, 06:16
|
|
|
Właśnie w październiku 2014 pojechałem po Gala do Gubina. I chyba miałem szczęście, bo pan handlarz po prostu posredniczyl w sprzedaży. No ale nie obyło się bez niespodzianek. Kupiłem ładne ocynkowane reperaturki nadkoli, dałem znajomemu blacharzowi który współprace z lakiernikiem... Auto oddałem w poniedziałek, a we wtorek telefon, czy mógłbym przyjechać. Pojechałem. Blady, wystraszony itd. Okazało się, że tył był walony - na szczęście nie jakoś potwornie, ale kednak - ale tak polecony żywicą, że masakra. Z zaplanowanego jednego tygodnia roboty, zrobiły się 2 miesiące. O tak w przeciągu 4 miesięcy włożyłem w pięknego Gala ponad 5 tysi. Ale wiecie co, bardzo lubię ten samochodzik i chyba tylko dzięki temu jeszcze go mam. Żaden Mitasubisz mnie tak nie wyssał, a ten jest 6.
No ale, jadąc do Gubina po "igłę", bądź nastawiony na wszystko i nie napalaj się. |
_________________ Radek |
|
|
|
 |
vrangsinn
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 522 Skąd: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 24-03-2016, 10:43
|
|
|
potwierdzam, jechałem do gubina po auto dla kolegi...kolega się napalił i go zgarnął mimo że odradzałem...po paru miechach wyszło że lekko ma do włożenia w auto koło 4 tys...no ale jeździ nim do dziś.... |
_________________ Jazda samochodem to dla mnie frajda...
Galant to nie tylko samochód to pewien styl bycia... |
|
|
|
 |
ktpb
Forumowicz Leon

Auto: Eclipse, 1992r, 2.0 16V DOHC
|
Wysłany: 24-03-2016, 11:51
|
|
|
No dlatego mogę powiedzieć, że doprowadziłem swojego Gala do stanu bardzo zacnego. Zaczyna się z niego prawdziwa perełka robić. Blachy jak dzwon, zawieszenie, elektryka itd. Myślę, że posłuży długi czas. No ale Gubin...Nie polecam. Za dużo nerwów i kasy w plecy. |
_________________ Radek |
|
|
|
 |
|
|