Mocowanie CB pomysłu poszukuje |
Autor |
Wiadomość |
mwitek
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 90KM 1998
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-03-2016, 18:00 Mocowanie CB pomysłu poszukuje
|
|
|
Hej
Podrzućcie proszę pomysł najlepiej foto jak rozwiązaliście mocowanie CB w Cari przed lift.
Chciałbym żeby nie rzucało się w oczy i nie przeszkadzało. Myślałem, żeby może jakoś przy fotelu od strony drzwi, albo może zamiast tego schowka co jest pod radiem.
no sam nie wiem. Mam Midland 1001z
Najlepiej szybko, łatwo i przyjemnie
Z góry dzięki. |
|
|
|
 |
areseral
Forumowicz
Auto: Carisma MSX
|
Wysłany: 28-03-2016, 14:05
|
|
|
Też skłaniałbym się ku temu aby je schować pod radiem. Ewentualnie przerobić schowek w podłokietniku. |
|
|
|
 |
bumbum
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 GLX :)
|
Wysłany: 29-03-2016, 23:12
|
|
|
Swojego czasu wciskałem miedzy tunel a fotel (uniden 520) później mialem cos dwa razy wiekszego i ledwo upychałem miedzy fotelem a drzwiami ...
Używałem sporadycznie na dłuższe trasy i nigdy nie montowałem na stałe.
Teoretycznie powinno sie dać zamontować pod radiem zamiast tego schowka ale trzeba wziąc pod uwage ze ciepło cb i ciepło radia może mieć jakiś wpływ, być może niekorzystny - tak tylko głośno myśle, jak ktoś wie lepiej to niech poprawi |
|
 |
mudzin1101
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 30-03-2016, 05:58
|
|
|
Ja w swojej Cari CB zamontowalem w miejscu popielniczki Popielniczke zlikwidowalem a zapalniczke samochodowa schowalem pod plastiki z lewej strony schowka i poprowadzilem sobie rozgaleznik który umieściłem pod kierownica przy prawym kolanie;) tyle ze ja mam Cari po lifcie |
|
|
|
 |
|